adana motokrostan kış etkinlikleri 1

son baharın ilk turunda taş durmaz çakıt vadisi belemedik pozantı kızıldağ buyrun.

gerçekten taş durmuyor ama harika 1yer

tünel hatırası

tünelden çıktık 1uğultu ardından tren geldi .

hey yavrum kim tutar seni.

kızıldağ hatırası.

BENDEN BU KADAR ELİNDE FARKLI FOTO OLAN ARKADAŞLAR EKLESİN.

Adanalılar yapmış yine yapcağını..:cat:

Güzel gezi,Paylaşım için tşkr..

abi yine çok güzel bi gezmişsiniz walla sen böyle güzel fotoğrafları eklersen yakındır bu cıbırı satıp alcam bir enduro katılacam sizin kervanınıza :)

abi yine çok güzel bi gezmişsiniz walla sen böyle güzel fotoğrafları eklersen yakındır bu cıbırı satıp alcam bir enduro katılacam sizin kervanınıza :)

senin durduğun hata hemen alman lazım 2tekerin gerçek zevki endro ve krosta :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 ----------

Kolay bir parkurunuz olursa zevkle gelirim :cat:

gardaş parkurlarımızın hepsi kolay zoru yokki sen gel sana 1 kolaylık yaparız kafanı yorma.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 ----------

Taşı toprağı yolmuşsunuz valla, helal olsun...

toprağı havalandırınca orman daha gür oluyor.:p

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ne güzel bu zamanda motora binebilmek. buralar buz gibi oldu, binilmiyor atık pek...

.....Abi tam bizim gurubun kafadansınız,SÜPERSİNİZ.Gezilerinizi takipteyim :) DEWAAAAAM :)

helal olsun süpersiniz yaw. amma keyif alıyorsunuzdur :)
bende dayanamadım bi tane xlr125 aldım, haftasonları nerde çamur batak tümsek, ordayım :D
müthiş bir zevk.tabi bi tane cr450 olsa daha da süper olur heralde :=)

.....Abi tam bizim gurubun kafadansınız,SÜPERSİNİZ.Gezilerinizi takipteyim :) DEWAAAAAM :)

sağol gardaş bunun zevkini tadan başka motor kullanmaz.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:44 ----------

helal olsun süpersiniz yaw. amma keyif alıyorsunuzdur :)
bende dayanamadım bi tane xlr125 aldım, haftasonları nerde çamur batak tümsek, ordayım :D
müthiş bir zevk.tabi bi tane cr450 olsa daha da süper olur heralde :=)

gardaş xlr 125 güzel makina ilerde 200 veya 250 aldınmı iş biter.:rendeer:

Kadir ustam adamların suyunu çıkarmışsın,iyice gevretmişsin.:cat:evde ninnisiz uyumuşlardır.negüzel yerleri gezmişsiniz Kerem romanyadan izlemiş yılbaşında geldiğinde inşallah aynıyerlere çıkarız selamlar.katılan tüm arkadaşları kutlarım:cat:

Vallaha hayranım su adanakı crosculara butun etkıtlerı bırbırınden guzel nazar değmez inş.

Kadir ustam adamların suyunu çıkarmışsın,iyice gevretmişsin.:cat:evde ninnisiz uyumuşlardır.negüzel yerleri gezmişsiniz Kerem romanyadan izlemiş yılbaşında geldiğinde inşallah aynıyerlere çıkarız selamlar.katılan tüm arkadaşları kutlarım:cat:

aleyküm selam abi ne zaman isterseniz çıkarız inşallah:rendeer:.

Mersin İl Temsilcisi
Ben şimdi size ne deyim be komşum, yazık bana, bir tarafım şişecek ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar