Scooter Önerilerinizi Bekliyorum Sevgili Abilerim Kardeşlerim :)

Foruma yeni üye oldum fakat uzun süredir takip ediyorum motosiklet.net ve bu tarz forumları..

İnşallah kısa zamanda scooter alıcam fakat bürçemin yettiğinde birşey alıcam 2.el..

Boy 1.77 --- Kilo 93 ---Bütçe 750 TL.

Kaç cc ve hangi marka scooterlar önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum ve bu başlık benim gibi öneri isteyenlere öncü olabilir diye düşünüyorum.

Gel benim Çelik motor Martian 150 cc Lacivert scooterimi satıyım sana aynıgün devirişlermlerini üzerine almak kaydıyla :cat:

şuanda pek nakitim yok abi :)

birde marka olarak çelik motor öneren pek yok.Açıkçası rastlamadım yani şimdilik önerileri alayım ben :)

şuanda pek nakitim yok abi :)

birde marka olarak çelik motor öneren pek yok.Açıkçası rastlamadım yani şimdilik önerileri alayım ben :)

750tlye mopet satıyorlar dökük motor 750tlye çin malı motor almak daha mantıklı ama bu motorla dip gaz gitmek hareket yapmak sana pahalıya maal olur efendi efendi kullanırım diyorsan iç kaçırma al ama durmunada bak:cat:

İlanlara bak.. Ancak 100 cc cup motor alabilirsin.. O da çin malı olur.. Bence scooter dan ziyade 100 cc cup al..

dostum koy paranı bir kenara bence.o parayı verdiğin motoru kullanamazsın motor seni kullanır.o yüzden acele etme biraz daha para biriktir önerim bu.

750tlye mopet satıyorlar dökük motor 750tlye çin malı motor almak daha mantıklı ama bu motorla dip gaz gitmek hareket yapmak sana pahalıya maal olur efendi efendi kullanırım diyorsan iç kaçırma al ama durmunada bak:cat:

hız felan zaten bana göre değil öyle gezi amaçlı falan süreceğim okula gel git vs. dip gaz falan bana uzak şeyler :)

100 cc cup hakkında pek bilgim yok ama araştıracağım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:07 ----------

dostum koy paranı bir kenara bence.o parayı verdiğin motoru kullanamazsın motor seni kullanır.o yüzden acele etme biraz daha para biriktir önerim bu.

activa falan düşünüyordum fakat onlar bütçeyi baya bi kasıyor.
zaten şuanda elimde yazdığım miktar kadar bile param yok :) bir ay sonra felan alacağım fakat önerileri istedim şimdiden:)

tip zevk meselesi ama sağlamlık açısından baya sağlam gözüküyor baya bi okudum konusunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar