Arkadaşlar aranızda kimler motorsiklet üzerindeyken müzik dinliyor?
queen seven yokmu hiç:salut:
Klasik Rock deyince 1 Numara bence Queen'dir. Queen'den Fredy Amcanın hayranıyım,Allah gani gani rahmet eylesin:salut: bir de Scorpions var en sevdiğim rock grubu olur.
Arkadaşlar Heavy Metal' le rock müziği karıştıran birçok kişi var, Heavy Metal ile rock müziğin tek benzeyen yanı kullanılan enstrümanlardır. bunun dışında müzik altyapısını incelediğinizde benzer gibi görünen ancak çok farklı olan gitar riffleri, davul attackları ve vokalleri göreceksiniz.

Efendim gothic metal severim..Crematory hastasıyım..SOAD severim ama sadece müziklerini..
bir de metallica benim için ölene kadar seveceğim bir gruptur..Trash ve grunge metal sevmem..emo metal müziği gibi geliyorlar bana :mrgreen:
adını gök mavisinden alan bluescileri de alıyor musunuz aranıza ? pure black renginde bir heavy geçmişim var referans olsun diye yazdımherkese sevgiler :rendeer:
wow wow heavy metalciler buradalarmış amanda aman bak şimdi kendimi iyi hissettimMetal'in yeri her zaman başkadır.
Bu arada Death Metal grubumuz var bizimdekendimizce müzik yapıp konserler veriyoruz.Dinlemek isterseniz myspace linkini vermek isterim
![]()
http://myspace.com/imprecationbandtr yorumlarınızı bekliyorum![]()
Efendim gothic metal severim..Crematory hastasıyım..SOAD severim ama sadece müziklerini..
bir de metallica benim için ölene kadar seveceğim bir gruptur..Trash ve grunge metal sevmem..emo metal müziği gibi geliyorlar bana :mrgreen:
Metal müziğin her alt türevleri vardır.Hepsi için topik açmaya kalksak gereksiz olur ve kimsenin gücü yetmez yeni çıkan türevler o kadar fazlaki bir çok insanın duymadığı türevler var.Bütün türevler heavy metalin alt türevleridir ve heavy metal olarak açılması bütün tarzları içine alır.
MetallicA ölene kadar seveceğim bir grup demişsiniz, ardından, thrashi (trash değil) kötülemişsiniz, efendim dünyanın en çok satan thrash metal albümü MetallicA Kill' m All' dır. MetallicA Antrax ve Slayer thrash metalin yaratıcılarıdır.
Emo müziği dediğiniz müzikte nu metal olarak adlandırılan içi boş tıngırtılardır. Ör: Disturbed, Korn, Slipknot, Linkin Park, Limp Bizkit, Türkiye' de manga.
saygılar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:56 ----------
sanırım anlatamamışım, Benim yukarıdakini yazmamdaki kasıt Scorpions' un bve Queen' in rock grubu olarak nitelendirilmesi, onlar rock müzik yapmıyorlardı, Heavy Metal yapıyorlardı. İkisi çok çok farklı müzikler.
Diğer yandan Ben hepsi için ayrı ayrı başlık açılsın demiyorum, hoş bana sorarsanız açılması gerekir, çünkü ilgilenen herkesin ayrı ayrı konu açmaya gücü yeter, duyulmayan türevler de öğrenilmiş olunur biz de bilmediğimiz türler varsa bilgi edinmiş oluruz. Ve aslında, diğer metal türleri heavy metalin alt türleri değildir, birbirlerinden etkilenerek ortaya çıkmış olsalar da hepsi ayrı ayrı metal türleridir. O sebeple ayrı ayrı değerlendirilmelidir diye düşünüyorum.
saygılar.