gecmiş olsun soner abi...gene ucuz atlatmıssın buna sukur...etrafta it kopuk dolu dikkat et kendine..
alperrr abey sanırım seni gördük yanımızdan geçtin.
Nerde gördünüz læ:silent:
ihsaniyede birey dershanesinin ordan gidiyodun bulvaramı gidiyodun yoksa:queen:
Aksam 6 civarı gördüysen doğru görmüşsün ben bu günlük gezimi tamamlamış eve dönüyodum o saatlerde. Acıbadem'in orda oturuyorum ya...
kaza yaptımr: salagın bırı 130 la gıderken onume kırdı veeee surunme operasyonum basladı hersey cook cabuk olup bıtıyo ne arabayı hatırlıyorum nede nasıl uctugumu:cyclopsan sadece ıcınde genc bı cocuk vardı ve durmadan gıttı valla yavaslamadı bıle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:46 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 ----------
hayret bısey sadece sag tarafım bıraz agrıyo baskada bıseyım yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:54 ----------
kaza yaptım kaskım yolun karsısına fırladı motor stop etmedı amaaa gozlugum halaa gozumdeydı:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:55 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:55 ----------
yasıyorum accık saglamım gorun dedım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:59 ----------
yaaa en sevdıgım botum du:salut:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:02 ----------
en sevdıgım cantam:salut:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 ----------
en sevdıgım farım:salut::salut:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 ----------
yaaa en sevdıgım dızım :mrgreen:::xs06::
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:10 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:11 ----------
favorı dızımdı uf oldu
Offf ya Soner Çok büyük geçmiş olsun,gerçekten verilmiş sadakan varmış ve bu kadarla sıyırmışsın.Ben yağmurda kendim kaydım düştüm 3 ay oluyor;Hala bacaklarımda morluklar var.İlk okumaya başladığımda inan kötü oldum ve devamı geldikçe rahatladım...
Bu arada Doobly ve Özcan bu gün herkes kendi takıldı program yapılamadı.Biz eve daha yeni girdik,4 tekerlekli dolaştık ve ben yine motoru özledim,Çaylaks iyi yazmışsın cidden en yakın tarihte güzel bir havada başkandan Teleferiğe kadar motorlu olan bir Uludağ gezisi istiyoruz.Malum artık oraya motorla çıkmanın tehlikeli olduğu bir mevsim dilimine giriyoruz...
Bu arada cumartesi akşamı bizi buz gibi bir yer olan Papet'ten alıp evlerine götüren, sıcacık ıhlamurlarla içimizi ısıtan Nevin'e ve Faruk'a gerçekten çok teşekkür ediyorum. O ıhlamıurlar belki de bizi üşütüp hastalanmaktan korudu.
Bu arada artik 100 diye bişey yok... Sadece 99 gün...