[Bursa - MT]

vay yaşarım yini nickin işin hayırlı bayramın neşeli ve mutlu huzurlu olsun

mami sende askerliği yedin bitirdin şaka maka bişey kalmamış hayırlı teskereler

erdem sende serhat abi 'yle aynı tarihte askere gidiyosunuz tertipsiniz yani askerler çoğalıyo mt de en büyük asker bizim asker

başkanım buluşmayı bayramın 3. günü yapsak yada bi gezi olsa 3. gününe diyorum ben

arkadaşlar bayramınız mübarek olsun. malum sebepten ötürü buluşmalara gelemeyeceğim, size sorunsuz iyi geziler dilerim. kendinize iyi bakın.

evettt arkadaşlarrr malumunuz ki 2 aralıkta askerlik vazifemi yerine getirmek üzere tsk birliğine katılacağım bu nedenle son olarak kız arkadaşımla vakit gecırmek ıcın ankaraya gitmiştim şu saat ıtıbarı ıle bursaya dondum formda okudugum bazı uzucu olaylar gercekten ıcımı sızlattı ama cok sukur kı soner abımız yanımızda hala allah tum motorcu kardeslerımı kazadan beladan korusun soner abı cokk gecmıs olsun bende cumartesı aksamı barıs cafe deyım...gorusmek dılegıyle...herkesın bayramını en ıcten dıleklerımle kutlarım...

selamlar... İstanbuldan'dan

sattık sizi artık Biz artık İstanbul M.T tayfasına geçtik :mrgreen::p

işin şakası buraya geldik bayram için berkant'la. Berkant'ın kuzeninde kalıyoruz. Bugunde canınızdan ırak mecidiyeköy'e gittik.

Mecidiyeköy derken maça değil TT Custom Choppers'ın atölye ve showroom'una gittik...

Efenim göz zevkimiz tavan yaptıktan sonra metrobüs ile eve geldik. Merak etmeyin gerekli fotoğraflar çekilmiştir :) bursa il sınırına geçtikten sonra en yakın zamanda yüklenicektir.

Herkeze selamlar bayramınız kutlu olsun... :rendeer: iyi akşamlar Berkant ve Kanu

Bütün Motorcu kardeşlerimin abi ve ablalarımın kurban bayramını kutlarım :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Nevin abla ne güzel yerler var gercekten... Burnumuzun dibinde ama hiç haberimiz yok... Keşfetmek lazim...

Nevin abla ne güzel yerler var gercekten... Burnumuzun dibinde ama hiç haberimiz yok... Keşfetmek lazim...

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Tüm motorcu dostlarımın Kurban Bayramı Mübarek Olsun.

Fırat seni kimselere bırakmam.Benim artçım sensin.

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

ya arkadaslar bence bugunun yogunlugu nedenı ıle yani kurban kesenler ıcın kı allah kabul etsın kesemeyen arkadaslarada nasıp etsın aıle ıcı zıyaretlerı yarına sarkacak bu nedenle kendı adıma konusuyorum kı yarın aksam olursa bulusma ben katılamayacagım ama eger kı bu hafta ıcın pazar gunune alınırsa bulusma hem benım hemde benım durumumda olan ve katılmak ısteyen arkadaslar ıcınde ıyı olacagı kanısındayım gereklı duzenlemenın baskan tarafından ele alınmasını arz ederım...saygılarımla :):) cok resmı oldu ıdare edın...

Yaa arkadaşlar ben resmen bayram mesaji yazmayı unutmuşum... Sabah girdim fakat foruma dalıp unutmuşum...

Tüm mt ailesinin kurban bayramını teeee siirtten kutluyorum... Öyle çok anlamlı seyler yazamam ben... :)

Vaaay erdem abi geçen sene o günü çok iyi hatırlıyorum bende 12 aralık ta teslim olmuştum... :)

Yaşar abi ben hiç problem yaşamadım ama onada bi bakiyim bakalım...

Bahadırcim, benim has torunum... Sen helde biz gidelim dimi ama... ;-)

Mert sen nerelerdesin yaa... Bende seni soracaktimki mesajini gördüm...

arkadaşlar herkesin mubarek kurban bayramını kutlarım..herhangi bir organizasyon yapılırsa haber verin...saglıcakla kalın dostlar

arkadaşlar herkesin mubarek kurban bayramını kutlarım..herhangi bir organizasyon yapılırsa haber verin...saglıcakla kalın dostlar

Bu arada bayramın ikinci günü akşamı Barış Kafe'de bayramlaşma buluşmamız olacak. Tüm Bursa MT üyeleri davetlidir.

Bu vesile ile tüm dostarımın bayramını kutlar, birlilte daha nice nice bayramlar dilerim. Herkese iyi bayramlar.

vay yaşarım yini nickin işin hayırlı bayramın neşeli ve mutlu huzurlu olsun

mami sende askerliği yedin bitirdin şaka maka bişey kalmamış hayırlı teskereler

erdem sende serhat abi 'yle aynı tarihte askere gidiyosunuz tertipsiniz yani askerler çoğalıyo mt de en büyük asker bizim asker

başkanım buluşmayı bayramın 3. günü yapsak yada bi gezi olsa 3. gününe diyorum ben

Eyvallah dostum sağolasın seninde bayramın kutlu olsun k.i.b.

Yaa arkadaşlar ben resmen bayram mesaji yazmayı unutmuşum... Sabah girdim fakat foruma dalıp unutmuşum...

Tüm mt ailesinin kurban bayramını teeee siirtten kutluyorum... Öyle çok anlamlı seyler yazamam ben... :)

Vaaay erdem abi geçen sene o günü çok iyi hatırlıyorum bende 12 aralık ta teslim olmuştum... :)

Yaşar abi ben hiç problem yaşamadım ama onada bi bakiyim bakalım...

Bahadırcim, benim has torunum... Sen helde biz gidelim dimi ama... ;-)

Mert sen nerelerdesin yaa... Bende seni soracaktimki mesajini gördüm...

Abi öss var bu sene benim dershane okul falan pc yi pek açmamaya çalışıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar