[Adana MT] - 22.11.2009 Papazın Bahçesi Gezisi

Merhaba

Bu hafta da 3 motor düştük yollara. Rotamızı Papazın Bahçesi diye adlandırılan dağların arasındaki mesire yerine çevirdik. Papazın Bahçesi denmesinin sebebi çok uzun zaman önce bir papazın bu yeri bulduğu ve bir süre yaşadığı söylenir. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum. Biz fotoğraflarla gezi raporumuza başlayalım.

Geziye Katılanlar

Fevri (Murat)
qrar (Erhan) + İjlal
Makine (ben) + Sezen

Karaisalı'da küçük bir mola veriyoruz. Çay içelim derken burnuma gelen peynirli pide kokusuyla çayın yanına pide de yaptırdık. Öğle yemeği öncesi ara sıcaklar :mrgreen:

Tekrar yollardayız.

Fakılar girişine varıyoruz. Eksik birkaç malzememizi tamamlayıp Papazın Bahçesin doğru yola koyuluyoruz.

Kedi meraklı gözlerle bize bakıyor.

Motora yüklenen ayran kolisi. Merak etmeyin hepsi bitti :)

Tekrar yola çıktık.

Bozuk bir yol sürüşünden sonra sonunda Papazın Bahçesine varıyoruz.

Yemek hazırlığı ve soframızdan kareler.

Yemek sonrası etrafı geziyoruz.

Dönüş yoluna koyuluyoruz.

Ayrılık vakti :)

Bir gezimizi daha sorunsuz bir şekilde tamamladık.

Yolunuz açık olsun.

Makine

Fotoğraflar: Hasan Alp İNAN & Sezen İNAN. Her hakkı saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.

Yine çok güzel bi gezi olmuş ellerinize ve tekerinize sağlık .Bugün (pazar sabahı) Adana fuar alanı kavşagında önümüzden üç motosiklet geçti ben motosiklet sınavı için bekliyordum.Sizlerin olduğunuzu tahmin ettim. sanırım yanılmamışım. sabah 08:30 gibiydi. sınavı geçtim bayramdan sonra A2 ehliyetimi alacam İnşallah

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel bi gezi olmuş, fakat çamurlu ve bozuk yollara rağmen makinalar pek bi kirlenmemiş gibi gözüküyor. Ben olmuş olsaydım geziden sonra 2 gün motoru temizlemek için uğraşırdım :mrgreen: Abi birde o barbekü tipindeki koca mangalı nasıl sığdırdınız makinaya? portatif bişey sanırım, yada yolda temin ettiniz :)

Tekerinize taş değmesin..

@bkatlav Evet sınava girenleri bizde gördük. O geçen 3 motorda bizdik. Sınavı geçmene sevindim kutlarım.

@SinanAksu Makinelerin belden aşağısı bayağı kirlendi fotoğraflarda net görünmüyor. Çamur geçişlerinde özellikle her yer battı. O barbekü tipi mangal genel kullanım için orada bırakılmış diye düşünüyoruz. Bizde imkanları kullandık :)

Yolunuz açık olsun.

Mersin İl Temsilcisi
akşam bakmıştım ama gündü tekrar incelediğimde ağzımın suyu akmadı derrsem yalan olur...

Güzel gezmişsiniz :cat:, yollu düzgün olsa bir gün bizde giderdik ama sanırım bizim motosikletlere o yol uygun değil...

Gezi güzel,pideler güzel,çaylar güzel,mekanlar güzel, motorlar güzel, kasa kasa meyvalar güzel, sucuklar güzel,mangal güzel,fotoğraflar güzel ve herşeyden önce insanlar güzel.. tebrikler süper gezi olmuş..

Dağ taş görünce içim bir hoş oluyor :wiinkk:

Bu arada bir haftada göbekler nereye gitti yav (çekmeyin içinize kardeşim) :queen::queen:

güzel gezi olmuş doğa ile bütünleşmişsiniz adeta kısmet başka zamana papazın bahçesi hep istediğim bir rotaydı selamlar

Teşekkürler arkadaşlar. Hepinizin görmesini istediğim bir yer. Yolu bozuk ne yazık ki. En azından araziye %20 uyumlu bir lastikle girmek gerek. Aksi taktirde lastiğinizin hasar görmesi kuvvetle muhtemel.

Yolunuz açık olsun...

harika bir gezi olmuş..istanbullu olarak ordaki güzel doğayı yaşadım sayenizde..onun için de ayrıca teşekkürler..motorla gitmek zaten güzelken bir de böyle iç açıcı ferah yerlere gitmek kadayıfın üstüne kaymağı oluyor..tekeriniz hep düz bassın da herzaman böyle güzel fotolar yükleyin buraya..

çok güzel gezi olmuş gerçekten birde suyun temizliği beni şaşırttı doğrusu ne kadar temiz görünüyordu allah nice gezileri kazasız belasız nasip etsin inşallah.

Ellerinize sağlık. Güzergah dolayısıyla gelemedim. Bu nedenle mecburen Pozantıya arkadaş ziyaretine gittim. Başka gezilerde buluşmak ümidiyle. Selamlar.

Yine harika gezmissiniz. :rendeer:

Resimlere bakarken hayret hala mangal cikmadi piyasaya diyordum. :mrgreen:
Ve sonlara dogru mangal da cikti piyasaya.. :queen:

Adana İl Temsilcisi
Güzel gezmişsiniz :cat:, yollu düzgün olsa bir gün bizde giderdik ama sanırım bizim motosikletlere o yol uygun değil...

aynı fikirdeyim,hep görmek isteyipte,yolunun kötü oluşu nedeniyle gidemediğim bir rotadır.paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler arkadaşlar. Hepinizin görmesini istediğim bir yer. Yolu bozuk ne yazık ki. En azından araziye %20 uyumlu bir lastikle girmek gerek. Aksi taktirde lastiğinizin hasar görmesi kuvvetle muhtemel.

kesinlikle katılıyorum.enduro veya kros lazım o yola.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok mükemmel olmuş ellerinize sağlık adana mt

güzel gezi olmus ellerınıze saglık..

DL 650 hayranım su makınaya.ybr de iyice pistikten sonra bizede alıp kullanmak nasip olur inşallah..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar