Dostlarımla bir pazar kılasiği ANADOLU KAVAĞI

Pazar günümüzü nasıl değerlendırelim derken havanında guzel olmasını fırsat bilerek anadolu kavağına uzanalım eşssiz güzel manzaranın ve tertemız havanın eşliğinde karınlarımızı doyurup güzel vırajlı orman yollarında beraber sürüş keyfını yaşayalım dedık ve bu güzel günün anısına cektiğim fotoğraflarıda aramızda olamayan siz dostlarımızla paylaşayım istedım.Arkadaşlarımın hepsine Arjantınli Tamer,Bırazılyalı serkan,mehmetay mehmet,kardeşlerime ve oğlum KTM Furkan a teşekkür ederim .:cat::cat::cat:

Mersin İl Temsilcisi
biz dce güzel bir gezideydik ama sizin fotoları görünce, özellikle martılı olanı, sanki oradaymışım gibi hissettim :)

şu anda da izninle masaüstü yaptım :)

biz dce güzel bir gezideydik ama sizin fotoları görünce, özellikle martılı olanı, sanki oradaymışım gibi hissettim :)

şu anda da izninle masaüstü yaptım :)

Eyvallah yalnız ben martılardan izin alıp cektım onların resımlerını şimdi istersen sende onlardan izin al :psağ olsun bi simiti tav oluyorlar haberın olsun fazla verme:wiinkk:

tatil gününüzü güzel değerlendirmişsiniz, paylaşım için teşekkür ederim:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel resimler Sinan eline sağlık ,güzel bir gezi olmuş

Yolu, manzarası, köftesi, çayı ve belli ki muhabbeti ile on numara olmuş...:cat:

Çok güzel gezi olmuş Sinan üstad. Son baharın son demleri bunlar ... Hiç kaçırmıyorsunda yani. ;)

güzel yol yapmışsınız arkadaşlar....kuş bakışı resimlerde güzel..

Yine son derece harika bi gezi tertiplemişsin sinan abi :) Resimlerde güzel, sucuklara diyecek kelime yok zaten.. Çok güzel vakit geçirdim, sinan abime, tamer abime, ve serkan abime vee furkan abime çok teşekkürr..

Aha, kaçak gezi düzenlemişler :)
Çok güzel fotolar çekmişsiniz aga..Oğluna selamımı söyle, öperim yanaklarından..

O son karedeki 2 işaretiyle iki şeker mi, çift kaşarlı tost mu demeye çalışıyorsun çözemedim yalnız :mrgreen:

Çok güzel fotolar çekmişsiniz aga..Oğluna selamımı söyle, öperim yanaklarından..

O son karedeki 2 işaretiyle iki şeker mi, çift kaşarlı tost mu demeye çalışıyorsun çözemedim yalnız :mrgreen:

Yok abi albümü inceleyenleri saygıyla selamlıyor o resimde :) :cat:

Çok güzel gezi olmuş Sinan üstad. Son baharın son demleri bunlar ... Hiç kaçırmıyorsunda yani. ;)

güzel yol yapmışsınız arkadaşlar....kuş bakışı resimlerde güzel..

eyvallah arkadaşlar teşekkür ederım:rendeer:

Alternatif motosiklet selamı..:cherry:

Tekerinize sağlık güzel gezi ve fotoğraflar..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar askon-sinan mahşerin 4 atlısı ve arkada bir adet tay gibi olmuşsunuz.Çok güzel olmuş.Yahu kardeşim türkiyenin her yerinde mt çalışıyor.Artık ortak forma falan yapsın yönetim.Şöyle fosforlu olanından.Allaha emanet olun.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar