Dostlarımla bir pazar kılasiği ANADOLU KAVAĞI

Sinan abi paylaşım için teşekkürler.Daha nice gezilere:cat:

kardeşim güzel hemşerim sağolasın nerelerdesın ya:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 ----------

guzel gezınız olmus ben herhafta gıderım anadolukavagına tedavı yerıdır orası bu arada beykozdakı beledıyenın yerıne gıtmıssınız orasıda guzeldır pazar bende ordaydım bayagı motorlu vardı anadolukavagında yasasın motorsıklet dostlugu:cat:

cumartesıden kalma sinir vs. ne varsa geçti vallahi gercekten manzarası harıka yerlerden bır tanesı ne mutlu ki burda yaşıyoruz .Aynı şekilde bır de motosıklet sever dostlarınla olunca keyfı daha başka oluyor .Yaşasın motosıklet dostluğu:rendeer::rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel gezi olmuş,motorun varsa hakkını vericeksin kardeşim gezmeden olmaz,tekerinize sağlık

vay güzel insanlar fotolarda baya güzel çıkmış ellerinize,tekerinize sağlık :p jan janlı tarafından. ama sucukları fazla kaçırdık galiba akşam yemek yiyemedim. :queen: istanbul gez gez,çek çek bitmez.hertarafı bir başka herika yurdumun güzel şehri.

vay güzel insanlar fotolarda baya güzel çıkmış ellerinize,tekerinize sağlık :p jan janlı tarafından. ama sucukları fazla kaçırdık galiba akşam yemek yiyemedim. :queen: istanbul gez gez,çek çek bitmez.hertarafı bir başka herika yurdumun güzel şehri.

mekan, zaman, yemek..bunların hepsi birer bahane..sizin gibi dostlarla birlikte olmak paha biçilemezz...:cat:
Abicim senin yolun kısaydı onun için acıkmamışsın..ben eve gelene kadar trafikte stres yapmaktanmıdır nedir anlamadım ama bütün yediklerimi erittim inanki :)

mekan, zaman, yemek..bunların hepsi birer bahane..sizin gibi dostlarla birlikte olmak paha biçilemezz...:cat:
Abicim senin yolun kısaydı onun için acıkmamışsın..ben eve gelene kadar trafikte stres yapmaktanmıdır nedir anlamadım ama bütün yediklerimi erittim inanki :)

valla memetay sucuk göresim gelmiyor :pale: serkanda soruyor ne zamn yine gidiyoruz sucuk mangal yapmaya diye.:queen:

...:)Arkadaşlar ,Elinize ve tekerinize sağlık ,çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler....:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar