herkese hayırlı yolculuklar.
Valla arkadaşa katılmamak elde değil ben 4 5 defa toplu sürüşlere katıldım 29 ekim gündüz gece 30 ağustos gündüz gece,ama malesef davet edipte çağıran arkadaşlardan bir allahın kulu gel bakalım kardeş sen kimsin nesin demedi 1 kişi bile sohbete girmedi valla bundan sonra sanırım kendi ekibimi kuracağım öle görünüyor. üzgünüm
kimse sana gel kardeş sen kimsin nesin demez. sen gidip ben geldim buyum şuyum deyeceksin. :wiinkk: kimsede kabahat bulma. bir ortama girdiğin zaman örneğin kahveye, sen mi selam verirsin yoksa miletten selam mı beklersin. aynı mantık :bounce: :cherry: :rendeer:
Sanirim en erken gelen benim Geziden...Kellecinin benden önce gelmesi lazimdi ama galiba nette degil.... kahvaltiya sonlarında yetiştim saat 11 de burdan çıkmıştım...bi bardak çaylarını içtim...
Diğerleri geziye devam mı ediyor?
Erken mi ayrıldın sen?
güzel bir geziydi..sedat usta nereye kayboldu bıranda anlayamadım bile vedalasamadık bıle...
Sanirim en erken gelen benim Geziden...Kellecinin benden önce gelmesi lazimdi ama galiba nette degil.... kahvaltiya sonlarında yetiştim saat 11 de burdan çıkmıştım...bi bardak çaylarını içtim...
Katılım için teşekkür ederiz.:queen:güzel bir geziydi..sedat usta nereye kayboldu bıranda anlayamadım bile vedalasamadık bıle...
resimler birazdan geliyor![]()
güzel bir gün oldu ,muhabbet güzeldi yemek yediğimiz yer güzeldi ,toplu sürüş ayrı bir güzeldi kısacası her şey harikaydı ,herkese çok teşekkürler :rendeer:
Abi motoruna sağlık.Geldiğin için sağol.Yeni geziyi planlıyoruz.:queen: