[MT-İZMİR] 20 Kasım Cuma 'AYVA ÇİÇEK AÇMIŞ' Toplantısı

Biras geçte olsa ordaydım,bi çok kişiyle görüşemesekte güzel topplantıydı :p

çok güzel bi akşamdı ama biraz erken ayrılmak zorunda kaldım.bir başka toplantıyı 4 gözle bekliyorum. en kısa zamanda görüşmek üzere bu arada fotoğrafalar bayaa iyimiş ben gittikten sonra pankart olayı filan olmuş :)

hehehe amma eğlenmişiz ya:cherry:

uzun zamandır böyle güzel bi toplantıya katılmamıştım(maçlardan dolayı) hastalık bi işe yaradı en azından:p

Herkese tek tek teşekkürler kaptana ayrıca teşekkürler:rendeer:

Moderatör (forrap)
İş dolayısıyla geç de gelmiş olsam benim içinde güzel bir geceydi..
Katılanlara ve fotoğraflar için Hasan Kaptan a teşekkürler :)

yaw şu pankart nerdeyse 1,5 senedir bende, hep aklımda MT-İZMİR pankartı diye kalmış :p MOTOSİKLET.NET pankartı olduğunu şimdi görünce hatırladım :cyclopsan

Sürekli MT İzmir pankartı diyip duruyordun,düzeltmeyeyim demiştim :p Telafuz olarak öyle çıkıyo,onun MT pankartı olduğunu biliyordur heralde diyordum ama bu mesajınla herşey gün yüzüne çıktı :mrgreen:

Geç katıldığım için görmek istedilerimin (oğuz abi,sam,volkan,kadir) bir kısmını görememiş olmanın üzüntüsü ve gördüklerim vermiş olduğu mutluluk ile harmanlanmış güzel bir geceydi :p:p
Ben de biraz erken ayrıldım oyüzden görüşemedik. İnş bir sonraki buluşmada Tuncer ile sen gelene kadar ayrılmıcam :queen:

Fotoğraflar için teşekkürler Hasan :cat: Umdum umdum sonunda buldum fotoları :)
Oğuz abi sende de fotolar vardı sanırım :)

Katılan herkese teşekürler,eskilerden bir çok kişiyi görmekten mutlu yeni arkadaslarımızla tanışmaktan memnun oldum,aramıza tekrar hoşgeldiniz:)
Kadir de bizi kırmadı geldi uzun bir aradan sonra görmüş olduk kardeşimizi
Hasan fotoları iiçin ayrıca teşekkürler :wiinkk::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------

yaw şu pankart nerdeyse 1,5 senedir bende, hep aklımda MT-İZMİR pankartı diye kalmış :p MOTOSİKLET.NET pankartı olduğunu şimdi görünce hatırladım :cyclopsan

bende de EGE MT pankartı vardı getireyim mi :p :queen::queen:

katılan herkese cok teşekkürler çok güzel bi toplaşma oldu.tuncer görüşemedik bu sefer bi dahakine inşallah...:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:28 ----------

al yazılı tarif sana:
erman bazen karışık gelen bi koroki veya harita yönüne koyunca birden anlaşılır olur,
sen bi monötürü yan çevir bak bi de ters çevir bak belki değişik olur :mrgreen:

hala anlamazsan çok teessüf ederim :p çünkü o krokiyi bi zamanlar ben çizmiştim çok güzel kroki walla bak:)

puhahahahaha:cherry: daha yeni gördüm bu yorumu mustafa çok güldüm ya .sonraki krokilerinde verdiğin bu taktikleri kesin kullancam:cherry::cherry:

cok güzel fotolar kaptan denklanşörüne sağlık... ama keşke benim motorun plakasını çekçeğine motorun kendini çekeydin.:cherry::cherry: ama olsun yinede cok güzel fotolar

Son düzenleme:
Eğlenceli olmuş belli:) Gelmeyi istedim ama başka bir planım vardı malesef:pale: Eskilerden yüzler varmış iyi olurmuş gelseymişim ama birdahaki toplantıya artık:)

Herkese selamlar:rendeer:

Eğlenceli olmuş belli:) Gelmeyi istedim ama başka bir planım vardı malesef:pale: Eskilerden yüzler varmış iyi olurmuş gelseymişim ama birdahaki toplantıya artık:)

Herkese selamlar:rendeer:

Keşke katılabilseydin
bir dahaki sefere facebooktan paylaşıcam görmedim mazeretim vardı demek yok ona göre :wiinkk::queen: :cat:

Keşke katılabilseydin
bir dahaki sefere facebooktan paylaşıcam görmedim mazeretim vardı demek yok ona göre :wiinkk::queen: :cat:

Gördüm hacı gördümde önceden yapılmış plan vardı o yüzden zaten hiç gelcem falanda yazmadım:wiinkk: Sen açarsan bir sonraki topiğide gelirim:p

Geldiğimde erken gidenleri uğurlayıp, ardından geç gelenleride karşılayacak şekilde geliş saatim iyi denk geldi, herkesi görmesemde uzun süredir görmediğim bir çok kişiyi görmek çok güzeldi, eksikler vardı elbet ama gelemeyenlerinde ilerde hasret gideririz artık :)

sıgarayla mücadele kanununun henüz gelmediği cafenin bahçesinde , maskeli üyelerin sayesinde H1N1 den uzak :p, fıstık gibi bir toplantı oldu :rendeer:

ben daha yorum yazmaya yeni vakit buldum, hemen gecesinde eklemişsin fotoları ellerine sağlık Hasan.

Geldiğimde erken gidenleri uğurlayıp, ardından geç gelenleride karşılayacak şekilde geliş saatim iyi denk geldi, herkesi görmesemde uzun süredir görmediğim bir çok kişiyi görmek çok güzeldi, eksikler vardı elbet ama gelemeyenlerinde ilerde hasret gideririz artık :)

sıgarayla mücadele kanununun henüz gelmediği cafenin bahçesinde , maskeli üyelerin sayesinde H1N1 den uzak :p, fıstık gibi bir toplantı oldu :rendeer:

ben daha yorum yazmaya yeni vakit buldum, hemen gecesinde eklemişsin fotoları ellerine sağlık Hasan.

Katılan arkadaşlara bende teşekkür ederim. bizde fotoğraf işler hızlı çalışır. :)

Bakalım nasip o zaman :)
boyadınmı jantları ?
yapım aşaması fotoğraflarını bekliyorum kanka

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar