yaw şu pankart nerdeyse 1,5 senedir bende, hep aklımda MT-İZMİR pankartı diye kalmışMOTOSİKLET.NET pankartı olduğunu şimdi görünce hatırladım :cyclopsan
Ben de biraz erken ayrıldım oyüzden görüşemedik. İnş bir sonraki buluşmada Tuncer ile sen gelene kadar ayrılmıcam :queen:Geç katıldığım için görmek istedilerimin (oğuz abi,sam,volkan,kadir) bir kısmını görememiş olmanın üzüntüsü ve gördüklerim vermiş olduğu mutluluk ile harmanlanmış güzel bir geceydi![]()
yaw şu pankart nerdeyse 1,5 senedir bende, hep aklımda MT-İZMİR pankartı diye kalmışMOTOSİKLET.NET pankartı olduğunu şimdi görünce hatırladım :cyclopsan
al yazılı tarif sana:
erman bazen karışık gelen bi koroki veya harita yönüne koyunca birden anlaşılır olur,
sen bi monötürü yan çevir bak bi de ters çevir bak belki değişik olur :mrgreen:
hala anlamazsan çok teessüf ederimçünkü o krokiyi bi zamanlar ben çizmiştim çok güzel kroki walla bak
![]()
Eğlenceli olmuş belliGelmeyi istedim ama başka bir planım vardı malesef
ale: Eskilerden yüzler varmış iyi olurmuş gelseymişim ama birdahaki toplantıya artık
Herkese selamlar:rendeer:
Keşke katılabilseydin
bir dahaki sefere facebooktan paylaşıcam görmedim mazeretim vardı demek yok ona göre :wiinkk::queen: :cat:
Gördüm hacı gördümde önceden yapılmış plan vardı o yüzden zaten hiç gelcem falanda yazmadım:wiinkk: Sen açarsan bir sonraki topiğide gelirim![]()
Katılan arkadaşlara bende teşekkür ederim. bizde fotoğraf işler hızlı çalışır.![]()
topic açma sırası 6ayda bir geliyor
bir dahakine mazeret kabul etmiyoruz :wiinkk:
Katılan arkadaşlara bende teşekkür ederim. bizde fotoğraf işler hızlı çalışır.![]()
Bakalım nasip o zaman
boyadınmı jantları ?
yapım aşaması fotoğraflarını bekliyorum kanka