[MT-İZMİR] 20 Kasım Cuma 'AYVA ÇİÇEK AÇMIŞ' Toplantısı

göründüğü kadar kolay birşey değil. cbf 150 topiğinde yapım aşaması resimlerim var

Sürekli MT İzmir pankartı diyip duruyordun,düzeltmeyeyim demiştim :p Telafuz olarak öyle çıkıyo,onun MT pankartı olduğunu biliyordur heralde diyordum ama bu mesajınla herşey gün yüzüne çıktı :mrgreen:

:p:p ya birileri bana MT-izmir pankart sende mi falan demiştir oda aklımda öyle kakmıştır :p Neyse yaw biz onu MT-İzmir pankartı diye taşıyoruz nede olsa üzerinde ne yazdığı önemli değil:queen:

Moderatör (forrap)
:p:p ya birileri bana MT-izmir pankart sende mi falan demiştir oda aklımda öyle kakmıştır :p Neyse yaw biz onu MT-İzmir pankartı diye taşıyoruz nede olsa üzerinde ne yazdığı önemli değil:queen:

Bak şimdi sen böyle söyleyince aklıma ne geldi..Bir kız arkadaşım vardı,pek güzel değildi bana göre idare eder boyuttaydı güzelliği,ama ben onu Angelina Jolie olarak görmeye çalışıyordum,öyle düşünüyordum yani :p Dediğin gibi,ne olduğu değil bizim onu yanımızda ne olarak taşıdığımız önemli :queen: Nesneler değişir,düşünceler sabittir :mrgreen: İzmir MT pankartı olsun varsın,çok olmadı en üste İzmir MT yazdırırız iş mi yani :mrgreen:

Ben de biraz erken ayrıldım oyüzden görüşemedik. İnş bir sonraki buluşmada Tuncer ile sen gelene kadar ayrılmıcam :queen:

katılan herkese cok teşekkürler çok güzel bi toplaşma oldu.tuncer görüşemedik bu sefer bi dahakine inşallah...:rendeer

Valla bir daha ki sefere bende erken geleceğim inşallah :) Bende baya geç geldim iş dolayısıyla,benim geç gelmem sizin o saatlere kalmamanız görüşemememize neden oldu.Başka zaman artık,nasıl olsa buralardayız.. :)
Bayram geçsin gezi de yaparız zaten :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar