Formumuzun en ilginç avatar resimleri

Formumuzun en ilginç avatar resimleri sizce kimlere ait?

• musti81

Oy: 52 26.0%
  • karaşahin

Oy: 35 17.5%
  • deli_mavi

Oy: 13 6.5%
  • aye

Oy: 6 3.0%
  • kuvvetmira

Oy: 17 8.5%
  • coq

Oy: 64 32.0%
  • alp_tunay

Oy: 13 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
  • Anket kapatılmış .
Ulem tam siyasetçiymissiniz siz.
çamurlara bak.
çirak çiktik anasini satayim.

Sizi mufteri ilan ediyorum.

Dun telefonda para isterken,
abi ben de adayim ama oyumu sana attim abi, gozunu seveyim, çok ihtiyacim var, yolla bir 500 euro diye agliyodunuz.
Parayi gonderdik simdi çamura yatiyosunuz.
Sizi Jet Fazillar sizi.:farao:

Fazıl değil Fadıl'dır o.
coq unutmuş burayı, türk sanayicisini tanımaz a dostlar.

Mutluluğu için dövüştüğüm insanlar,
Yedi bölge, dört deniz,
Yedi iklim, altmış yedi şehir,
Okullar, mahalleler, köprüler, tren yolları...
Deniz kıyıları, balıkçı motorları, takalar,
Asfalt yolu boyu dizilmiş fabrikalar,
Ve işçiler ve köylüler.
ve motorcular.
durdurun bu zulmü!
yeter! söz milletin! :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:53 ----------

Vallaha ben power by mira ya attım...... :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: Ne yalan söyleyim.... :p:p:p:p

Sen 500 lüğü ankaraya yollamışsındır......
Mira can 250 isterim.... :queen:

aga teşekkür etsek yetme mi? :)

listede olsan vallah basacaktım mührü elim titremeden mangalın böğrüne :rendeer:

tek aday çıkaraydık yıkmıştık coq mezalimini :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Genceyın hatası.... Mangalın maşası kafasında patlasın....:p

Baştan aday yapsaydı sou çekmiştim hepsine.... Oylar önden giti horozla ördeğe...He bide sümüklüböcek var...

Bu ne yaaaa..Hep börtü böcek..... :queen::queen:

Bu ne yawwww.....SAnki National Geography forum sitesi gibi.... Burası motosiklet sitesi arkadaşlar.... :bounce:

Bundan sonra vereceğiniz oylarda bunları da göz önüne alınız lütfen.... :mrgreen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Beni de sonradan eklediler yahu??
Uydurmayin...:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beni de sonradan eklediler yahu??
Uydurmayin...:)

yok be ne hassaslığı. alem d.t olmuş, bizde hassaslık yapacak hal mi kaldı :)

yahu bir kere coq ile alp_tunayın listeye ilavesi sanırım sadece 4-5 saat sonra oldu. kendi aralarında da bir saat bile yok sanıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:21 ----------

Genceyın hatası.... Mangalın maşası kafasında patlasın....:p

Baştan aday yapsaydı sou çekmiştim hepsine.... Oylar önden giti horozla ördeğe...He bide sümüklüböcek var...

Bu ne yaaaa..Hep börtü böcek..... :queen::queen:

Bu ne yawwww.....SAnki National Geography forum sitesi gibi.... Burası motosiklet sitesi arkadaşlar.... :bounce:

Bundan sonra vereceğiniz oylarda bunları da göz önüne alınız lütfen.... :mrgreen:

abi dur be gözünü seveyim. zaten her bir yanım ayrı sızlıyor. akşamdan beri bir aliye dizi müziği bir kazım koyuncu dinleyip içki yerine kolayı dikiyoruz loş ışıkta..

zaten kafa tarzan ingilizcemle akşama kadar tercüme yapcam diye kendiliğinden bi milyon olmuş, d.t yırtılmış kasa kasa orta yerinden, kalbim sanki benim vücuduma ait değil gibi, attığını bile hissetmiyorum yeminlen.. göğsüm darlmış bi paket sigarayı üç saatte tüketmekten..

sen de tutmuş kafanda maşa patlasın diyorsun.. du bi dakka bi tarafımızda açılan şemsiyeyi çıkatalım bi önce.. sonra ne patlayacaksa patlasın kafamızda..

dimi ama? haksız mıyım?

Forumda siyaset yapmak yasak kilitliyorum başlığı.

:p

yürekçe , düşündüm taşındım eğer senin oyları geri getirirsek sana oy verenler 2. bir kez oy atabilecek... şike olacak , olmayacak. Bu yüzden gelecek seçimlerde başarılar diliyor sizi gönderiyoruz. :p

yahu sadece 170 fkişi falan oy kullanmış..
ülke seçim sonuçlarına döndü iyice.. çoğunluk katılımı bile sağlanamamış. bu siteye günde sadece elli kişi mi giriyor?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------

yürekçe , düşündüm taşındım eğer senin oyları geri getirirsek sana oy verenler 2. bir kez oy atabilecek... şike olacak , olmayacak. Bu yüzden gelecek seçimlerde başarılar diliyor sizi gönderiyoruz. :p

hayır bu işin hiç oluru yok mu?

ne bileyim form motosikletlerine yakıt yardımı felan yapılsa.. hani devlet emniyet teşkilatının arabalarına zaman zaman mazot yardımı istediği durumlarda olduğu gibi..

Anasini satayim iyiki fazla yazmayin demisiz...
Sesimizi cikarmasaydik kimbilir daha nerelere varirdi bu sayfa..
Gözlerim döndü biraktigim yerden ve sonuna kadar okumam herseyi..

Ama tek kelimeyle harikasiniz..
Nekadar gözlerim döndüyse okadarda güldüm.
Allah ta sizleri güldürsün hep...

Ama bazi seyleri aciga cikardiginiz icinde tesekkürler..
Coq senden bunlari beklemezdim yani.. cik cik cik

O ney öyle..
Scooter cileri bende sevmem ama sadece egsozum 4 scooter eder falan..
Yakismiyor abi bunlar sana.
Sigdiramadim sana bu laflari yani.:mrgreen:

Tek kelimeyle harikasiniz hepiniz

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
siz seçim seçim deyi yırtınadurun
sonuçlar işimize gelmez de forumun gidişatını beğenmez isek darbe yaparık netekim ::pala::

şakamı gerçekmi???????gerçekse açıklama yaparsanız memnun olurum.neden....niçin.....

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
O ( sıfır ) oy ile yeniden katılmayı talep ediyorum...
Sizin koşun ben arkanızdan yetişirim... :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:43 ----------

rusyayla türkiye arasındaki tüm sosyal, siyasi, ekonomik, kültürel, nataşasal, beyaz kadınsal ilişkilerimi kesicem. göreceksin ve sana çok görkemli bir sözle veda ediyorum...

iyi düşündün mü görkem

:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:02 ----------

yahu sadece 170 fkişi falan oy kullanmış..
ülke seçim sonuçlarına döndü iyice.. çoğunluk katılımı bile sağlanamamış. bu siteye günde sadece elli kişi mi giriyor?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------

hayır bu işin hiç oluru yok mu?

ne bileyim form motosikletlerine yakıt yardımı felan yapılsa.. hani devlet emniyet teşkilatının arabalarına zaman zaman mazot yardımı istediği durumlarda olduğu gibi..

evet yaaa, kestirip atıyorlar....hani belki istabulun tüm sünnetsiz çocuklarını mersindeki sünnetlilerle takas ederiz, ya da ne bileyim istanbulun yeniden fethi için yardım toplaruk vs.. bizde hizmette sınır yoktur... :bounce:

( bir tek şey hariç)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bırakın avart işini gelin yonetimi degiştirmek için bir oylama yapalım demokrasi varsa dimi huriyet isteruk genel secim deruk :mrgreen:

inan seni kırmak istemiyorum...sadece eğleşiyoruz...tamam sana uyuz olabilirim ama şimdi durup dururken neden kırayım...sadece Bengü avatarıyla en ilginc avatar yarışmasına katılmış olman çok dürüstce değil...içi boş bişey ...ohhh...:p

bu hususta topac sahibinede eleştirim...asfaltcım her adayım diyene dükkanı açmış...demokrasi gereği...:)

seni seviyorum lan musti...anadınmı...bunu o sığ kafana sok...azcık büyümeni istiyorum sadece...bak kocaman yazıyorum...anla diye...seni hepimiz seviyoruz...

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/68129-musti81-i-nasil-mtden-soguturuz.html

Yersen ...
us.gif

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 ----------

zuha.gif
sumo.gif

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mustii..... Konuyu çirkinleştirmeden devam edelim... Meteyle arandaki sorunu dışarda bir konuda konuşursunuz...:farao:

Seçim kampanyasına tam gaz devam....... Nerde kalmıştık.... :queen:

Mustii..... Konuyu çirkinleştirmeden devam edelim... Meteyle arandaki sorunu dışarda bir konuda konuşursunuz...:farao:

Seçim kampanyasına tam gaz devam....... Nerde kalmıştık.... :queen:

Sayfa 8 ...Bknz hazımsızlık..
us.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar