Formumuzun en ilginç avatar resimleri

Formumuzun en ilginç avatar resimleri sizce kimlere ait?

• musti81

Oy: 52 26.0%
  • karaşahin

Oy: 35 17.5%
  • deli_mavi

Oy: 13 6.5%
  • aye

Oy: 6 3.0%
  • kuvvetmira

Oy: 17 8.5%
  • coq

Oy: 64 32.0%
  • alp_tunay

Oy: 13 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
  • Anket kapatılmış .
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay! bana hemi!
teplikat gelincede gülecenmi bakalım böyle. Eyong yüksek idari mahkemesine verdim seni :cherry:

bizim oy Haydar Baş emsali oldu
4'te kaldık :p

Bekliyorum o tepligat şeysini iç çamaşr yollarsın artık..:mrgreen:

Seçimdem son dakika haberleri ile karşınızdayız Musti 30 oyla birinciliği götürürken Coq onu 29 oyla 2. sırada takip ediyor.

varol başkan :cat:
bizde seni görecez elbet iktidarı ele geçirince :cherry:

:)

birde mustinin avatarında bi numara yok...bengünün fotosu ...bide vak vak dayı var...:pbumu ilginclik...musti sırf bulaşıklığıyla oy topluyor...şimdi mustinin msn ve pmlerini okumak isterdim...herkese yalvarıyordur...nolurrr bana oy verin diye...ama gerçek olan mustinin avatrında bi özgünlük bi farklılık yok...bunu hepimiz biliyoruz...:)

musti sen yaz avatarım şu yüzden ilginc diye...

Hadi ordan baykal kılıklı.. :mrgreen::queen:

erdoğan bıyıklı olacağına baykal kılıklı olsun :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 ----------

:)

birde mustinin avatarında bi numara yok...bengünün fotosu ...bide vak vak dayı var...:pbumu ilginclik...musti sırf bulaşıklığıyla oy topluyor...şimdi mustinin msn ve pmlerini okumak isterdim...herkese yalvarıyordur...nolurrr bana oy verin diye...ama gerçek olan mustinin avatrında bi özgünlük bi farklılık yok...bunu hepimiz biliyoruz...:)

musti sen yaz avatarım şu yüzden ilginc diye...

yazdı zaten :)

mustinin avatarı değil kendisi ilginc...:) tanımlayan biri kendisi...ufo belkim...:p

Okumamışsınız ama tekrar yazayım o avatar bana hediye farkı bu birisinin senin için birşey yapması güzel birşey çok güzel birşey.. Farkı bu anlayabilene..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 ----------

musti.jpg

He birde bunu yaptılar sağolsunlar doğumgünümde ..

musti yapma yav...bengü fan klübe üye oluyosun klavye başında...üyelik esnasında doğum tarihini yazdığın için böyle bir şey geliyor...Şöyle Orhan Abiden bizzat imzalı bi foton varsa gam yemicem ama herşeyin sanal be hacu...ohhh:queen:

al sana kapak olsun ...seninki feyk emin ol...

IMG_0001.jpg

Bengünün senin varlığından haberdar olduğunu sanmam...ha fan klübümde 10.000 hayranım var der programın birinde...o 10.000 içinde olursaun rakam olarak...

musti yapma yav...bengü fan klübe üye oluyosun klavye başında...üyelik esnasında doğum tarihini yazdığın için böyle bir şey geliyor...Şöyle Orhan Abiden bizzat imzalı bi foton varsa gam yemicem ama herşeyin sanal be hacu...ohhh:queen:

al sana kapak olsun ...seninki feyk emin ol...

IMG_0001.jpg

Bengünün senin varlığından haberdar olduğunu sanmam...ha fan klübümde 10.000 hayranım var der programın birinde...o 10.000 içinde olursaun rakam olarak...

Ben bengü yolladı demedim ki...
icon_ohmygod.gif
Forumdan sularseller nikli arkadaş ile stereo nikli arkadaş yaptı bunları bana..
icon_ohmygod.gif

Ya neyse derdiniz kasıntı..

inan seni kırmak istemiyorum...sadece eğleşiyoruz...tamam sana uyuz olabilirim ama şimdi durup dururken neden kırayım...sadece Bengü avatarıyla en ilginc avatar yarışmasına katılmış olman çok dürüstce değil...içi boş bişey ...ohhh...:p

bu hususta topac sahibinede eleştirim...asfaltcım her adayım diyene dükkanı açmış...demokrasi gereği...:)

seni seviyorum lan musti...anadınmı...bunu o sığ kafana sok...azcık büyümeni istiyorum sadece...bak kocaman yazıyorum...anla diye...seni hepimiz seviyoruz...

Son düzenleme:
Ya sen ciddi arızasın ben aday felan olmadım..
icon_ohmygod.gif

Nerden esti demeyin :)

Bir konuya bir şey yazarken gözüme çarptı, açayım bir konu azıcık gülümseyelim dedim.

Formumuzun en ilginç avatarlarını seçelim mi?

Sonradan sümüklüböcek olduğunu öğrendiğim resmiyle karaşahin' e oy veriyorum..

Ama erkek egemen bir grupta, yarıçıplağımsı şirin bir kız resmi ile gezinen musti81 nickli arkadaşımıza yıldız veriyorum kendi adıma :)

Umarım kimse alınmaz, darılmaz. evet arkadaşlar ne diyorsunuz diğer adaylar için? anketi güncelleyebiliriz sanırım

Konu benim sayemde mi açıldı yoksa :cherry:

Asfalt_meleği; abicim çok teşekkür ediyorum sana güldürdün beni 1,5 haftadır giremiyordum foruma okul yüzünden döndüğümde böyle bir şeyle karşılaşmak çok mutlu etti beni...

Olay insan ben :pp
Oylarınızı bekliyorum...
Seçim vaaadim de iki tur veriyorum motosikletimle :mrgreen:

Tekrardan teşekkürler Asfalt_meleği abicim:rendeer:

Kırmış millet kafayı..
icon_smile_screwy.gif

lan seviyoruz dedik işte sende uzatma ...:cherry: duygusala bağladık daha ne istiyosun...

Tren gelir hoşgelir..
us.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar