Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
varol başkan :cat:
bizde seni görecez elbet iktidarı ele geçirince :cherry:
Hadi ordan baykal kılıklı.. :mrgreen::queen:
vay! bana hemi!
teplikat gelincede gülecenmi bakalım böyle. Eyong yüksek idari mahkemesine verdim seni :cherry:
bizim oy Haydar Baş emsali oldu
4'te kaldık![]()
Seçimdem son dakika haberleri ile karşınızdayız Musti 30 oyla birinciliği götürürken Coq onu 29 oyla 2. sırada takip ediyor.
Hava koşullarına göre uçuş 60-65 dk sürüyor. Gerisini sen hesaplarsın artık.
birde mustinin avatarında bi numara yok...bengünün fotosu ...bide vak vak dayı var...bumu ilginclik...musti sırf bulaşıklığıyla oy topluyor...şimdi mustinin msn ve pmlerini okumak isterdim...herkese yalvarıyordur...nolurrr bana oy verin diye...ama gerçek olan mustinin avatrında bi özgünlük bi farklılık yok...bunu hepimiz biliyoruz...
musti sen yaz avatarım şu yüzden ilginc diye...
musti yapma yav...bengü fan klübe üye oluyosun klavye başında...üyelik esnasında doğum tarihini yazdığın için böyle bir şey geliyor...Şöyle Orhan Abiden bizzat imzalı bi foton varsa gam yemicem ama herşeyin sanal be hacu...ohhh:queen:
al sana kapak olsun ...seninki feyk emin ol...
![]()
Bengünün senin varlığından haberdar olduğunu sanmam...ha fan klübümde 10.000 hayranım var der programın birinde...o 10.000 içinde olursaun rakam olarak...
Nerden esti demeyin
Bir konuya bir şey yazarken gözüme çarptı, açayım bir konu azıcık gülümseyelim dedim.
Formumuzun en ilginç avatarlarını seçelim mi?
Sonradan sümüklüböcek olduğunu öğrendiğim resmiyle karaşahin' e oy veriyorum..
Ama erkek egemen bir grupta, yarıçıplağımsı şirin bir kız resmi ile gezinen musti81 nickli arkadaşımıza yıldız veriyorum kendi adıma
Umarım kimse alınmaz, darılmaz. evet arkadaşlar ne diyorsunuz diğer adaylar için? anketi güncelleyebiliriz sanırım
rey alacaksak bende tutayım polemikin bi ucundan![]()