Formumuzun en ilginç avatar resimleri

Formumuzun en ilginç avatar resimleri sizce kimlere ait?

• musti81

Oy: 52 26.0%
  • karaşahin

Oy: 35 17.5%
  • deli_mavi

Oy: 13 6.5%
  • aye

Oy: 6 3.0%
  • kuvvetmira

Oy: 17 8.5%
  • coq

Oy: 64 32.0%
  • alp_tunay

Oy: 13 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
  • Anket kapatılmış .
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
powermira oyu sana bağladık...:farao:topraktan kooperatife gireydik daha hayırlıydı...

olsun bu yatırımından elbet uzun vadede bi dönüşü olur :) artık dönen nasıl bişi olur orasını bilmem;

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:59 ----------

Bide kanka dedik.... Tüüüü yazıklaaaar olsun... :pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 ----------

Daha önceden defalarca konusu açılmıştı... E tabi bıktırdı bu konu.... Her seferinde on cevap yaz buna yaz..Gene sabırlı adam eyong.... Açıklamaları bekledi.....

Sende hoşgörü ile karşılarsın artık..... :cat::cat::cat:

Baksana bu konuyu bile saçma bulan var..Herkese herşeyi beğendirmek zor iş... :cat::cat:

ha uçuruldu diyosun yani.. benim bulamamam o sebeptense sorun değil..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulem biz neciyiz burda?
Devrim devrim yirtiyonuz kendinizi.
Ben yapiyorum iste devrimi.
Siz devrilenleri kenara koyun.:cherry:

bu halk bizi anlamadı başkan :)

bu kışta olmadı devrim, güneşli güzel günlere olan inancını yitirme :p

yalarım güzel günleri kanka...:queen:sabah 05 te kalkıcam ona yanarım...:p

olsun bu yatırımından elbet uzun vadede bi dönüşü olur :) artık dönen nasıl bişi olur orasını bilmem;

..

Asfaltcım bu konudaki adayları özenle seçmeliydin...mesela kampana kafanın avatarıda traştan...özgün şeyler seçmeliydin ki bir tadı tuzu olsun...:cat:

neyse hatırın için oy kullandık mesajımızda eksik etmeyiz...

hadi size iyi geceler...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
[/QUOTE]

Naapalım...Reklam işte....

Bu arada bu avatar dereceye girmesse yakacam..Yenizini hazırlayacağım... :p:p:p:p:p:p:p

üçüde dal gibi..... :queen::queen::queen::queen::queen:

alsacak fuar inzibat karakolunda yaptım askerliğii oralımısınn:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:12 ----------

ortadaki cakalaz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------

siyahlı ben

Ulem biz neciyiz burda?
Devrim devrim yirtiyonuz kendinizi.
Ben yapiyorum iste devrimi.
Siz devrilenleri kenara koyun.:cherry:

sayın coq sayın coq!
o kürsü devirdim yıktım naraları atacağınız kahve sandalyesi değil, oraya nasıl çıktığınızı hepimiz biliyoruz. çok pis belgeler var elimde, bana attığınız özel mesajı yayınlıyorum burada;

fatihcigim bana oy verirsen cok mesud olurum. hesap numarani gönderirsen 50 euro gönderecegim, yanlis anlama, oyunu kuralina gore oynamak zorundayim, bir kariyerim var alemde, cizdirtmem bu yarisi kaybedip. zorla almasinida biliriz o oyu, elimde senle metehanin yaprak dokumu izleyip aglarken cekilmis videosu var, zora sokma isi.

işte coq'un gerçek yüzü!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eğer oyunu bana verirsen hesabına 50 euro yatırıcam ..Karizma meselesi... Çizdirmem... Yoksa taaa buralardan horoz gibi ürümek var.. Ayrıca her oy verene 1 gün motorumu vereceğim....

Ohooo..İş iyice ticarete dökülmüş...Şike var..Diskalifiye edilmeleri gerek... :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
sayın coq sayın coq!
o kürsü devirdim yıktım naraları atacağınız kahve sandalyesi değil, oraya nasıl çıktığınızı hepimiz biliyoruz. çok pis belgeler var elimde, bana attığınız özel mesajı yayınlıyorum burada;

işte coq'un gerçek yüzü!

Eh ben de videoyu koymazsam ne olayim.
Buradaki ne olayim kalibi soru gibi gozuksede aslinda bir soru degildir.
Asfalt melegi bugunlerde fazla hassas, turkçe kursuna gondermesin bizi.:
P

Ne diyoduk?
Ha video!!!!:pl:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulem iyice çamur atmaya basladiniz siz.:jocolor:

O belgeler geçmez olum,
Islak imzayi goster.::miiz::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Scootercılar sakın bana oy vermeyin...Ben yolda size selam vermiyorum nasılsa.... Bide motorcudan sayıyorsunuz kendinizi... Oyunuz lazım değil...

Ba ba ba babababa.... Bu kadar da olmaz artık... Sayın cog ben de bir Scootercıyım...... :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulem tam siyasetçiymissiniz siz.
çamurlara bak.
çirak çiktik anasini satayim.

Sizi mufteri ilan ediyorum.

Dun telefonda para isterken,
abi ben de adayim ama oyumu sana attim abi, gozunu seveyim, çok ihtiyacim var, yolla bir 500 euro diye agliyodunuz.
Parayi gonderdik simdi çamura yatiyosunuz.
Sizi Jet Fazillar sizi.:farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ulem tam siyasetçiymissiniz siz.
çamurlara bak.
çirak çiktik anasini satayim.

Sizi mufteri ilan ediyorum.

Dun telefonda para isterken,
abi ben de adayim ama oyumu sana attim abi, gozunu seveyim, çok ihtiyacim var, yolla bir 500 euro diye agliyodunuz.
Parayi gonderdik simdi çamura yatiyosunuz.
Sizi Jet Fazillar sizi.:farao:

Vallaha ben power by mira ya attım...... :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: Ne yalan söyleyim.... :p:p:p:p

Sen 500 lüğü ankaraya yollamışsındır......
Mira can 250 isterim.... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar