powermira oyu sana bağladık...:farao:topraktan kooperatife gireydik daha hayırlıydı...
bu halk bizi anlamadı başkan
bu kışta olmadı devrim, güneşli güzel günlere olan inancını yitirme
powermira oyu sana bağladık...:farao:topraktan kooperatife gireydik daha hayırlıydı...
Bide kanka dedik.... Tüüüü yazıklaaaar olsun...r:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 ----------
Daha önceden defalarca konusu açılmıştı... E tabi bıktırdı bu konu.... Her seferinde on cevap yaz buna yaz..Gene sabırlı adam eyong.... Açıklamaları bekledi.....
Sende hoşgörü ile karşılarsın artık..... :cat::cat::cat:
Baksana bu konuyu bile saçma bulan var..Herkese herşeyi beğendirmek zor iş... :cat::cat:
bu halk bizi anlamadı başkan
bu kışta olmadı devrim, güneşli güzel günlere olan inancını yitirme![]()
olsun bu yatırımından elbet uzun vadede bi dönüşü olurartık dönen nasıl bişi olur orasını bilmem;
..
kavga vamı kavga
aha ilginc avatar böle olur...baksanıza mezite...3 dene insan var avatarda...hankısı mezit...
![]()
en ince olanı:mrgreen:
üçüde dal gibi..... :queen::queen::queen::queen::queen:
Ulem biz neciyiz burda?
Devrim devrim yirtiyonuz kendinizi.
Ben yapiyorum iste devrimi.
Siz devrilenleri kenara koyun.:cherry:
fatihcigim bana oy verirsen cok mesud olurum. hesap numarani gönderirsen 50 euro gönderecegim, yanlis anlama, oyunu kuralina gore oynamak zorundayim, bir kariyerim var alemde, cizdirtmem bu yarisi kaybedip. zorla almasinida biliriz o oyu, elimde senle metehanin yaprak dokumu izleyip aglarken cekilmis videosu var, zora sokma isi.
Eğer oyunu bana verirsen hesabına 50 euro yatırıcam ..Karizma meselesi... Çizdirmem... Yoksa taaa buralardan horoz gibi ürümek var.. Ayrıca her oy verene 1 gün motorumu vereceğim....
sayın coq sayın coq!
o kürsü devirdim yıktım naraları atacağınız kahve sandalyesi değil, oraya nasıl çıktığınızı hepimiz biliyoruz. çok pis belgeler var elimde, bana attığınız özel mesajı yayınlıyorum burada;
işte coq'un gerçek yüzü!
benim oyumla scootercinin oyu bir mi sayilacak? peeh! benim sadece egsozum 4 scooter eder :bounce:
Scootercılar sakın bana oy vermeyin...Ben yolda size selam vermiyorum nasılsa.... Bide motorcudan sayıyorsunuz kendinizi... Oyunuz lazım değil...
Ulem iyice çamur atmaya basladiniz siz.:jocolor:
O belgeler geçmez olum,
Islak imzayi goster.::miiz::
bizde bu çamurluk olduktan sonra :cherry:
ıslatırız be abi ::cheeeeer
Ulem tam siyasetçiymissiniz siz.
çamurlara bak.
çirak çiktik anasini satayim.
Sizi mufteri ilan ediyorum.
Dun telefonda para isterken,
abi ben de adayim ama oyumu sana attim abi, gozunu seveyim, çok ihtiyacim var, yolla bir 500 euro diye agliyodunuz.
Parayi gonderdik simdi çamura yatiyosunuz.
Sizi Jet Fazillar sizi.:farao: