klr 250 mi klr 600 mü

İkiside düşündürücü ! Ama ikisinden birini seçeceksek bu klr 600 olmalı :)

evet 600 ün fiyatı cok uygun ama kullanan falan varmı içinizde acaba alsam büyük bir masraf açarmı

bence o fiyata motor alınmaz kesin arızalı yada degişcek bir seyleri vardır ayrıca motordan kendin anlamıyorsan eger bu kadar eski motor alma tamircilere bol bol para bayılmak zorunda kalırsın, 3000 lira paran varsa git tertemiz ybr ye bin sorunsuz

bence o fiyata motor alınmaz kesin arızalı yada degişcek bir seyleri vardır ayrıca motordan kendin anlamıyorsan eger bu kadar eski motor alma tamircilere bol bol para bayılmak zorunda kalırsın, 3000 lira paran varsa git tertemiz ybr ye bin sorunsuz

bakımını ve bozulan herşeyini kendim yaparım önemli olan fazla parça maliyeti çıkmasın

kendin yaparsan sorun yok yapmaktan bıkmada:mrgreen: ayrıca parca maliyeti çıkarır belki motoru bitiktir gidip bakmadın bile bakmadan tamircilere göstermeden bilemessin motor ucuz dersin alırsın 2 3 bin tl para harcatır sana pişman olursun keske daha temizini alsaymışım dersin onun için dikkatli ol motor konusunda az yada çok para paradır ucuz etin yahnisi yenmez :cherry:

işte benim gidip görme imkanım olsa zaten hiç sorun yok ama şöyle planladım orda bir ustaya 40 50 lira verip baktırırım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:59 ----------

bu arada 200 cc crosum satılıktır zongshen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:01 ----------

sahibi bu siteyede üye ta5cik isimli,

http://www.endurocu.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7414

bu linke bi bakın

arkadaşlar benim 250 cc lik ramzey motorumu klr600 ile kafa kafaya takas ediyorum değerlendirmelerinizi bekliyorum... ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar