2Kanka, 2Gsr ve Rumkale

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mükemmel bir gezi yapmış kardeşim aydemir,tekerinize sağlık havda güzelmiş resimler harika tebrikler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi gezmişsin arkadaş..Kilis e geldiğinde tam denk gelemedik ..inan hala üzgünüm..kemalettini,,seni herzaman beklerim...sadece önceden haberim olsun..bende gaziantep 2 trafoda göreve başladım..dedeman otelin karşısındaki trafo merkezinde..

Adana İl Temsilcisi
aliciğim,orhanımla sabah geziniz keyifli olmuş.GSR'ler de yakıyor,yakıyoooor,allahım esirgesin.:cat:

İyi gezmişsin arkadaş..Kilis e geldiğinde tam denk gelemedik ..inan hala üzgünüm..kemalettini,,seni herzaman beklerim...sadece önceden haberim olsun..bende gaziantep 2 trafoda göreve başladım..dedeman otelin karşısındaki trafo merkezinde..

özaktaşı abimdede bi aralar gsr 600 vardı yanlış hatırlamıyorsam...kafa siperliği bakınıyordu falan...

abi elinize ayağınıza sağlık güzel gezi olmuş
antepo güzel bir yermiş o kadar yıl antepte yaşıyorum daha böle yerler görmedim

Gaziantep İl Temsilcisi
Ayaklarınıza sağlık ikinizinde.. Gezi çok güzel olmuş..
teşekürler okan
mükemmel bir gezi yapmış kardeşim aydemir,tekerinize sağlık havda güzelmiş resimler harika tebrikler.
eyvallah ümmet abi
üzülecek bir şey yok abi allahtan bir sorun cıkmassa yıne gelecem hele şu soguklar bir geçsın
aliciğim,orhanımla sabah geziniz keyifli olmuş.GSR'ler de yakıyor,yakıyoooor,allahım esirgesin.:cat:
eyvallah bora abi allah razı olsun
özaktaşı abimdede bi aralar gsr 600 vardı yanlış hatırlamıyorsam...kafa siperliği bakınıyordu falan...
evt ibrahım abide bakıyordu o sattı gsr yı oda zaten benım kafa granajının aynısın dan almiştı mete
abi elinize ayağınıza sağlık güzel gezi olmuş
antepo güzel bir yermiş o kadar yıl antepte yaşıyorum daha böle yerler görmedim
evt öylede sen görememişsın..

gardaş 1 gün bizde isterik burayı Ama fıstıklı tarafından olsun.:)sen buraya çok gidiyon mutlaka vardır bir sebebi. Elinize sağlık.:rendeer:

Eyvallah kemalettın sende o gun nizip yapmişsın herhal..
Benim yaptığım yol sadece 100 km'ydi.O yüzden benimkini geziden saymıyorum.:)Ama siz min.300-400 yapmışsınızdır herhalde.
İbrahim abi gerçekten çok sevindim antep'te göreve başlamana.Bir de
Antep'e de göç edersen,gezileri beraber yaparız artık.

Gaziantep İl Temsilcisi
emeğinize sağlık kardeşim bizleride oralara götürürsün umarım selamlar

Önce yeni makinan hayırlı olsun Aydemir.. Allah kaza bela göstermesin.
Gezi tek kelime ile mükemmel olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar