Gaziantep İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Abi o günkü soğukta gezi yapmak büyük cesaret valla.Allah tekerinizi düz bastırsın.
Eyvallah kemalettın sende o gun nizip yapmişsın herhal..
Abi o günkü soğukta gezi yapmak büyük cesaret valla.Allah tekerinizi düz bastırsın.
İyi gezmişsin arkadaş..Kilis e geldiğinde tam denk gelemedik ..inan hala üzgünüm..kemalettini,,seni herzaman beklerim...sadece önceden haberim olsun..bende gaziantep 2 trafoda göreve başladım..dedeman otelin karşısındaki trafo merkezinde..
teşekürler okanAyaklarınıza sağlık ikinizinde.. Gezi çok güzel olmuş..
eyvallah ümmet abimükemmel bir gezi yapmış kardeşim aydemir,tekerinize sağlık havda güzelmiş resimler harika tebrikler.
üzülecek bir şey yok abi allahtan bir sorun cıkmassa yıne gelecem hele şu soguklar bir geçsınİyi gezmişsin arkadaş..Kilis e geldiğinde tam denk gelemedik ..inan hala üzgünüm..kemalettini,,seni herzaman beklerim...sadece önceden haberim olsun..bende gaziantep 2 trafoda göreve başladım..dedeman otelin karşısındaki trafo merkezinde..
eyvallah bora abi allah razı olsunaliciğim,orhanımla sabah geziniz keyifli olmuş.GSR'ler de yakıyor,yakıyoooor,allahım esirgesin.:cat:
evt ibrahım abide bakıyordu o sattı gsr yı oda zaten benım kafa granajının aynısın dan almiştı meteözaktaşı abimdede bi aralar gsr 600 vardı yanlış hatırlamıyorsam...kafa siperliği bakınıyordu falan...
evt öylede sen görememişsın..abi elinize ayağınıza sağlık güzel gezi olmuş
antepo güzel bir yermiş o kadar yıl antepte yaşıyorum daha böle yerler görmedim
Benim yaptığım yol sadece 100 km'ydi.O yüzden benimkini geziden saymıyorum.Eyvallah kemalettın sende o gun nizip yapmişsın herhal..
İbrahim abi gerçekten çok sevindim antep'te göreve başlamana.Bir deİyi gezmişsin arkadaş..Kilis e geldiğinde tam denk gelemedik ..inan hala üzgünüm..kemalettini,,seni herzaman beklerim...sadece önceden haberim olsun..bende gaziantep 2 trafoda göreve başladım..dedeman otelin karşısındaki trafo merkezinde..
De bakalım mete :queen::queen::queen:bacanak kurtarcam seni merak etme...![]()
gardaş 1 gün bizde isterik burayı Ama fıstıklı tarafından olsun.sen buraya çok gidiyon mutlaka vardır bir sebebi. Elinize sağlık.:rendeer:
De bakalım mete :queen::queen::queen:
evt kadir abi çok gidiyorum bura insana huzur verıyor bu yeterlı herhal...teşekürler..