15kasım 2009 izmir balıklıova...Viraj-sac kavurma, olta balıkçılığı..

Super Moderator
Benden söz, hatta siz gelin organizasyon da söz olsun...:cat:

Hatta slogan bile buldum: "İstanbul'a beni kazandır İzmir'im...":p

Tamam pardon; megalomanlık yapmayacağım söz, herşey sizin için...

Moderatör (forrap)
Fotoğraflar on numara..Gezi yine sağlam geçmiş.

Geleceğimi söyleyip gelemediğim için üzgünüm,tabi zehirlenmek gibi haklı bir nedenim vardı.

Böyle bir havada böyle bir geziyi kaçırmak affedilemez kendi adıma.Başka geziye artık..

Tuncer hadi senin maseretin var zehirlenmişsin (geçmiş olsun bu arada )
PEKİ YA DİYER ARKADAŞLARA NE DEMELİ???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:53 ----------

İsmi lazım değil olcan138 diye bi arkadaş::blusssh:::blusssh:::blusssh:

Super Moderator
Bir ıslık da benden koy Bekir... İyi gelir kapak üstüne:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Geleceğimi söyleyip gelemediğim için üzgünüm,tabi zehirlenmek gibi haklı bir nedenim vardı.

Böyle bir havada böyle bir geziyi kaçırmak affedilemez kendi adıma.Başka geziye artık..

sıkma boşver..Sağlık daha önemli.... :cat::cat::cat: Resimler de güzel çıkmış yaw.... :p:p:p

yemezsen bizim sac kavurmayı böyle olur diğer yemekler zehirler :mrgreen:

Moderatör (forrap)
Telefonla kapıya servis vardı da biz mi söylemedik :)
Saç kavurma üzerine mekan mı açsak ne..Ev ve iş yerlerine servis olayı da kolay bizim için..

valla cumartesi tüm gün açık denizde en kaba yerlerime kadar donmuşum. cuma gece 03 de çıktım cumartesi 21 gibi eve girdim. tüm gün deniz balık derken pert olmuşum. pazar gelmeyi istedim de vücudum pek benle organize olamadı. kalktığımda zaten öğlendi. resimlere bakınca içim gitti hele ki semavere ve kavurmaya.

bu arada viraj yaptık demişsiniz ama birisi de bana motorları cengizin kamyonete yükledik öyle gittik dedi. bir de videoya baktım arabaya güzel eskortluk etmişsiniz. almışsınız aranıza yolu açmışsınız amcam için. ooh ne güzel.
gelseydim gösterirdim viraja nasıl yatılır. hatta öyle güzel yatırırdım ki kaldırana aşk olsun:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla cumartesi tüm gün açık denizde en kaba yerlerime kadar donmuşum. cuma gece 03 de çıktım cumartesi 21 gibi eve girdim. tüm gün deniz balık derken pert olmuşum. pazar gelmeyi istedim de vücudum pek benle organize olamadı. kalktığımda zaten öğlendi. resimlere bakınca içim gitti hele ki semavere ve kavurmaya.

bu arada viraj yaptık demişsiniz ama birisi de bana motorları cengizin kamyonete yükledik öyle gittik dedi. bir de videoya baktım arabaya güzel eskortluk etmişsiniz. almışsınız aranıza yolu açmışsınız amcam için. ooh ne güzel.
gelseydim gösterirdim viraja nasıl yatılır. hatta öyle güzel yatırırdım ki kaldırana aşk olsun:)

Aramıza bir giren birdaha çıkamıyor ... :p:p Çıkmak istemiyor..Naapalım atalımmı kortejden...:bounce::p

Kaç balık tuttun hasılat ne..Resimler nerde?... Koy da reklam yapalım..Biz de gelelim birdahakine değilmi... :cat::cat:

wallace sen bence virajda alper abinin peşine takıl ilk virajda uçarsın adam scoter ile show yaptı.. maşallahı var.

Balıkları görelim resimler nerde??? Cenbgiz abi kamyonetle bile viraj yaptı siz tekne ile viraj yapmadınızmı :p:queen:

valla üzüldüm desem yalan olur :p iyi olmuş :silent: birdaha sefere başka arkadaş zehirlensin :pale: bir başkasının işi çıksın :cyclopsan biz her hafta birisi için yeniden kavurma yapalım:bounce: şimdiden 1 forrap 1 wallace kavurma gezisi alacaklıyız :wiinkk: daha bunun semaver gezisi var viraj gezisi var balık gezisi var kışın yarısı için gezi programı çıktı ( bu arada şaka bir yana GEÇMİŞ OLSUN :salut: umarım alkollle alakalı bir zehirlenme değildir:queen:)

Allah içinize sindirsin güzel bir gün olmuş balıklar karın doyurucu degil keşke büyük parçalar görseydik :)
aslında bir araştırma yapıp tekneden balık tutmaya mı gitsek naaapsak :wiinkk:

Allah içinize sindirsin güzel bir gün olmuş balıklar karın doyurucu degil keşke büyük parçalar görseydik :)
aslında bir araştırma yapıp tekneden balık tutmaya mı gitsek naaapsak :wiinkk:

dostum bu konu için wallace ile msg laş. onun gittiği bir tur var . anlata anlata bitiremiyor murat abi.

dostum bu konu için wallace ile msg laş. onun gittiği bir tur var . anlata anlata bitiremiyor murat abi.

Her balıkçı barınagında bir usta balıkçı olur,benim de tanıdıgım 2 üstat var biri karaburunda biri de çeşmealtında hangisini isterseniz gideriz sağa sola sormaya gerek yok Hasan :wiinkk: :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: son iki resim kopardı beni allah senin iyiliğini versin gökalp :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar