İlk ses kaydım: Cengizhan - Bir Hatanın Profili

aslında ilk kaydımı burada paylaşıp kendimi mete abinin makara konusu haline getirmeye niyetim yoktu.şayet hiphop ile ilgili olduğunu görünce bana bihal geldi bende paylaşayım ne olacak dedim.

evet 7 senelik araştırma , dinleme , geliştirme aşamasından sonra soyunup ilk kaydımı girdim bakalım yorumlar ne olacak :)

beleşe getirip direkt youtube linki verebilirdim ama rapide tıklasanız ölmezsiniz diye düşündüm :p

http://rapidshare.com/files/306587933/Cengizhan_-_Bir_Hatanae_n_Profili.rar.html

bunu kavga ettiğim bi kız arkadaşım için yaptım , adım bu kadar güzelken takma isime ihtiyaç duymadım Cengizhan - Bir Hatanın Profili sizlerle efenim:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eline sağlık umarım güzel olmuştur :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
metehandros bu işbirlikçi rus ajanı cortlayınca millete sarıyo.. :p

ses iş yapar :cat:
türkçe bilmediğimi varsayarsan ritim ve melodi iyi ama çok es var şarkıda. o duraksamalar olmasa çok daha sağlam iş çıkacakmış.
sözler zayıf ve değersiz, kalk o cafe masasından!
stilini geliştirirsen yener'le kapışırsın.

http://www.muziksoleni.net/rap/dinle.php?id=1555

metehandro menejerinse sırtın yere gelmez :wiinkk:

Emeğine sağlık rab hip pop R&B hiçmi hiç sevemem ama fena olmamış.Devamın gelir umarım kolay para kazanırsın :mrgreen:

ses iş yapar :cat:
türkçe bilmediğimi varsayarsan ritim ve melodi iyi ama çok es var şarkıda. o duraksamalar olmasa çok daha sağlam iş çıkacakmış.
sözler zayıf ve değersiz, kalk o cafe masasından!
stilini geliştirirsen yener'le kapışırsın.

http://www.muziksoleni.net/rap/dinle.php?id=1555

metehandro menejerinse sırtın yere gelmez :wiinkk:

hehe tabi siz cartel'e alışmışsınız anladığım kadarıyla :) aşinalık meselesi yanlız Türkiye'de tarz bayağı farklı artık :)

parça direk bir kişiyi hedeflediği için sözleri herkesin anlamasını bekleyemem , çünkü genel bir çalışma değil :)

yorum için teşekkürler.:rendeer:

hehe tabi siz cartel'e alışmışsınız anladığım kadarıyla :) aşinalık meselesi yanlız Türkiye'de tarz bayağı farklı artık :)

parça direk bir kişiyi hedeflediği için sözleri herkesin anlamasını bekleyemem , çünkü genel bir çalışma değil :)

yorum için teşekkürler.:rendeer:

iyi müzikten anlarım merak etme :wiinkk:

sağlam ekiple çalışırsan bu işten ekmek yersin :cat:

Son düzenleme:
Yutube sallasaydın hacı..

Hacu yutube koy dağıtırım ben o yutubeyi öyküyü iremi biz çıkardıydık piyasaya :D 500 bin üye daldımı birden .. :D

Link çalışıyor.Musti haklı koy youtubeye bak gör bir haftada Beyaz Show 15 güne artık nereyi istersen :D

abi ünlü olmak falan gibi bir derdim yok çünkü ünlü olmak için daha fazla parçamın olması lazım :) evlerinin önü boyalı direk gibi olmasın sonra haha

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar