kuru zeminde powerdrift yapabilen mutlaka vardır.Ancak Islak zeminde bunu yapmak ve böylesine hızlı kullanırken yapmak Kişinin Kendine özgüveninin ne kadar yuksek olduğunu gösteriyor..Bence takdir edilmesi gereken en önemli unsur budur Diyebiliriz..
Ayrıca birçok SS kullanıcısı Daha tekerinin Yanaklarını asfalta değdiremiyor ( Etrafta Bolca var ) Korkudan...Bence Onların videoyu defalarca izlemesi gerekiyor.En azından SS Le neler yapılabildiğini görmeleri açısından ve Özgüven tazeleme açısından....
Pist pist lastikleri ve bir pist yarışçısı, o kadar da olsun dimi
Yönetimden izin alın, gazlama videoları koyabilmek üzerine biz yağmurda karda topraktaMt nin SS kullananları olarak size bikaç video çekip atalım:cherry:
Zevkle izlersiniz::winkwink
İyi de etrafındaki motorcular Amatör. Yapamaması ve bence YAPMAMASI doğal ve doğru. İzlediğim şahsiyet bu işi profesyonel olarak yapıyor.
Sağdan soldan yanakları yere değdirmeye çalıştığı ya da değdirdiği için toplamıyor muyuz motorcu parçalarını?
aYEGSXRR, bu konuda sana katılmıyorum, bu videodaki motorda yağmur lastiklerinin kullanıldığı aşikar.
Emin ol bizim standart cadde lastikleriyle kuru zeminde gazlamamızdan daha iyi bir yol tutuşuna sahip.
Ayrıca yağmurda kullanmayı severim ve çokta kullandım, bilinenin aksine aynı kuru asfaltta olduğu gibi, yağmurdada makine ne kadar hızlıysa o kadar stabil.
Yağmur için en tehlikeli şeyin virajda korkup bir anda gaz kesmek olduğunu söyleyebilirim.
Drift gayet basit bir şey aslında en tehlikeli yanı Highside yani kayan lastiğin bir anda çok iyi tutunma sağlayıp kaymamasıyla drift için verilen kontranın alehe dönmesi durumu ve bunu yaşama riski ıslak zeminde çok çok daha zor.
Su psikolojik bir korku, bunu yenmek için kışın motorları eve sokup üstünü örtmek yerine, gazlamak için camın kenarında yağmuru beklemenizi öneririm.
Hatta abartıp karda buzda dahi binin, 08 kışıydı sanırım, don yapmış yolda Komtan'ın(Gürkan) önünde 200kmh civarı süratle bir power drift yapmışım, sayın moderatörümün dili olsada konuşsa.![]()
İyi de etrafındaki motorcular Amatör. Yapamaması ve bence YAPMAMASI doğal ve doğru. İzlediğim şahsiyet bu işi profesyonel olarak yapıyor.
Sağdan soldan yanakları yere değdirmeye çalıştığı ya da değdirdiği için toplamıyor muyuz motorcu parçalarını?
Profosyonelbi sürücüProfosyenel bi teknik ekip tarafından yarış için hazırlanmış bi HONDAProfosyenel yarışcılar için hazırlanmış ekipman ve korumalarProfosyenel yarış pistiYağmur lastikleriİzleyip hatta defalarca izleyip bişeyler alabilmek lazım...İnanılmaz bir Sürüş İnanılmaz bi hakimiyet...
Diğer video sitesi (İngilizce ve daha kısa video): www.dumpert.nl - Kiyonari @ Donington - SBK Superpole
İngilizce videonun başında spiker, Kyonari'nin bunu tüm haftasonu çalıştığını söyledi. Adam devamlı powerslide, brakeslide (bu kelimeyi ben attım) ve drift yapıyor. Tekerleklerin bir tanesinin kaymadığı an yok gibi.
iyi seyirler
http://www.dumpert.nl/mediabase/435841/eac647ca/kiyonari_@_donington_sbk_superpole.html
Viraj çıkışlarında gaz açınca arkanın atmasını gayet sıradan, ben bile bundan daha çok dağıtıyorum motoru, özelikle Hakkı(Nemrut)'u trafikte arkadan izlemelisiniz, SS'le powerdrift konusunda ondan iyisini henüz görmedim.
Viraj öncesi arka frenle yapılan driftler baya şık olmuş, bu konuda da Mert'i trafikte izlemelisiniz, en son kartepeden inerken aklımı aldı, 1 tek virajı diriftsiz dönmedi, hemde kupkuru asfaltta...
Hakkının önüyle Mert'in arkasını birleştirirsek bu arkadaş bile ağzı açık izler.:queen:
Bu arada güzel paylaşım, keyifle izledim teşekkürler.:cat:
Yönetimden izin alın, gazlama videoları koyabilmek üzerine biz yağmurda karda topraktaMt nin SS kullananları olarak size bikaç video çekip atalım:cherry:
Motosiklet ducatimiydi banami oye geliyo???:silent:
beğendiğinize sevindim arkadaslar , ben hep böle kullanırım :bounce: özellikle gökgürültülü sağanak tercihimdir ...
kartepeden inerken ani frenlerle birlikte istemeden drift yapıyorsun:cat:
ama sen mertle yolda hiç gitmedigin için konuşması kolay ben mertle yolda giderken bende 600rr var onda 250 ninya vardı onu onunla yakalamak bile nerdeyse beceri gerekti ama şimdi diyeceksinizki o senin beceriksizligin dersin bende evet derim ben beceriksizim ama denemesi bedava :queen::queen:adam düz yolda makas atarken drift yapıyor :queen::queen: