Yağmurda SS böyle kullanılır.....

İzleyip hatta defalarca izleyip bişeyler alabilmek lazım...İnanılmaz bir Sürüş İnanılmaz bi hakimiyet...

Diğer video sitesi (İngilizce ve daha kısa video): www.dumpert.nl - Kiyonari @ Donington - SBK Superpole

İngilizce videonun başında spiker, Kyonari'nin bunu tüm haftasonu çalıştığını söyledi. Adam devamlı powerslide, brakeslide (bu kelimeyi ben attım) ve drift yapıyor. Tekerleklerin bir tanesinin kaymadığı an yok gibi.

iyi seyirler

http://www.dumpert.nl/mediabase/435841/eac647ca/kiyonari_@_donington_sbk_superpole.html

bu ne be abi.Ben yağmurda 50 yi geçmem.Eve vardım mı da motorculuk biter :) o gun için.Adam king yahu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel bir honda hanspree reklamı ,

Biz daha kuru zeminde virajda motoru yatırıp düşelim adamlar neler yapıyo :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Viraj çıkışlarında gaz açınca arkanın atmasını gayet sıradan, ben bile bundan daha çok dağıtıyorum motoru, özelikle Hakkı(Nemrut)'u trafikte arkadan izlemelisiniz, SS'le powerdrift konusunda ondan iyisini henüz görmedim.

Viraj öncesi arka frenle yapılan driftler baya şık olmuş, bu konuda da Mert'i trafikte izlemelisiniz, en son kartepeden inerken aklımı aldı, 1 tek virajı diriftsiz dönmedi, hemde kupkuru asfaltta...

Hakkının önüyle Mert'in arkasını birleştirirsek bu arkadaş bile ağzı açık izler.:queen:

Bu arada güzel paylaşım, keyifle izledim teşekkürler.:cat:

Viraj çıkışlarında gaz açınca arkanın atmasını gayet sıradan, ben bile bundan daha çok dağıtıyorum motoru, özelikle Hakkı(Nemrut)'u trafikte arkadan izlemelisiniz, SS'le powerdrift konusunda ondan iyisini henüz görmedim.

Viraj öncesi arka frenle yapılan driftler baya şık olmuş, bu konuda da Mert'i trafikte izlemelisiniz, en son kartepeden inerken aklımı aldı, 1 tek virajı diriftsiz dönmedi, hemde kupkuru asfaltta...

Hakkının önüyle Mert'in arkasını birleştirirsek bu arkadaş bile ağzı açık izler.:queen:

Bu arada güzel paylaşım, keyifle izledim teşekkürler.:cat:
Bak şimdi merak ettim videoları varmı :silent:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aynı Benım Kafada Yanlamayı Sevıyo Bu Adama Şapka Çıkartıyorum :cat::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beğendiğinize sevindim arkadaslar , ben hep böle kullanırım :bounce: özellikle gökgürültülü sağanak tercihimdir ...

rif

gerçekten cesaret işi bu :) bendede böyle motor olsa bende cesaretlenirdim bu kadar heralde :p

Patron Bayramlık Paramı versin Bende Alıcam Pirelli super corsa Diablo %100 kauçuk Slick Lastiklerimi

fakat adam 2. sirada basliycakmis yarisa bu suruse ragmen.. acaba pole pozisyonunu alan adam nasil surdude bu arkadastan daha iyi bir zaman cikardi? onuda gormek isterdim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar