Kayıp Motorcular

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ah ah bir aye vardı eskiden motoru vardı şimdi artık sadece klevye motorcusu oldu of of

Pakistan bozmus seni hocam.!!!:cherry:

Hacı abi Pakistanda bir tekstil sektörü var abooo...Benim Held mont Pakistan üretimi...bu kadar kaliteli dikiş kaliteli kumaş görmedim...4 yılda yırtılan yerleri görmelisin...ne alakaysa bu geldi aklıma...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 ----------

ah ah bir aye vardı eskiden motoru vardı şimdi artık sadece klevye motorcusu oldu of of

Halis abi senin bir TIR la flörtün olmuş...:po vidoyu bekliyoruz Aye Prodikşından...

Lukas otobos şoferi oldu...aksarayyy aksarayyy...adanaa konyaaa...izmitt sakaryaaa...:p

bak bak kim okuyor buraları...apaçi BABAÇİ...:p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
aaa meteyi yine cizmişler :queen::queen::queen:

Bir yerde is bulmus.
Ispirdermen mi ne olmus.
Resim gonderdi.:p

12458_4076_07122009_5.jpg

Güzel bir başlık ve düşünmeye iten bir etkisi oldu bende:cat:
Ancak kötü haberlerin kendini bekletmediği istisnai durumların dışında er ya da geç ulaştığını biliriz.
Allah korusun ve acı da olsa sevdiklerimizin acı haberinden eksik olmayalım.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Bir yerde is bulmus.
Ispirdermen mi ne olmus.
Resim gonderdi.:p

12458_4076_07122009_5.jpg

bunu değil örümcek ağı, örümcek halatı bile taşımaz abi
tarantula men :p

geçen gece yatmışım uyuyacam, saat 23 de hadi köfte yemeye gidelim diye beni arıyor doymamış yağ oranı yüksek panda ayusu :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
adam atıldı diye arkasından atıp tutmayın ayıp ayıp :mrgreen::queen:

Bizim bir havaalanı kontrolörümüz vardı Alper'miydi ismini hatırlayamadım Tophane müdavimlerinden. Nerelerde acaba bilen var mı?

Merhaba arkadaşlar, şahane topic olmuş :cat: Bendenizde kaybolmadım aslında ortadan. işlerin yoğunluğu ile arada bakıp çıkıyordum. Motorum çalındı ve yeni bir motor alma planlarım altüst oldu, yurt dışına çıktım yine vs vs amaaa en önemli devamsızlık sebebim şekil 1-A :mrgreen: Herkese kazasız belasız sürüşler:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah bağışlasın:) nerede AsfaltMeleği,Gencay:silent: endişelenmeye başladım,2.12.2009'dan beri kayıptır,görenlerin insanlık namına...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar