TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel canta :cat:

merhaba arkadaşlar bu gün benim apache ye arka çanta taktım :mrgreen:
İskenderundaki bütün motor parçacılarını dolaştım bağlantı için olan demiri bulamadım en son servisten aldım 65 dedi 60 liraya aldım
Shad marka 29 litrelik çantalardan taktım bakalım daha deneme fırsatım olmadı içine 1 adet kask sığıyor :mrgreen:

Hayırlı olsun...:cat:

slm

slm siyah apache siolanlar nasılsınız bendede var bir adet yusuf fun apache si daha güzel ama nasılsın ysuf

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:50 ----------

belkide tanımadın sen kimsin diyeceksin ben reklancı
alper

bende shad 33 lt ve kappa 46 lt iki çanta kullanıyorum.kappa 46 baya güzel 2 kask rahat alıyor ve üzerine mont iyi oluyor kampa filan giderken.birde üzerine demir aparat yaptıracagım hazırları paya para.çadır filan baglamak için güzel oluyor.
buyrun siyah apaçi.sizlerde motorların resimlerini koyun bir bakalım apacheler nasıl duruyor :p

Temiz duruyor arkadaşım kazasız belasız :cat:
Bende yarın çantalı eklerim =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
sadece lastikleri yeniledim
birde koruma demiri :)

66450-albums378-picture1256.jpg

motorun güzelmiş.lastiklerin hangi marka ve yol tutuşu ne durumda bilgi verirsen iyi olur bence.ben arka lastiği yeni değiştirdim mesela golden boy marka 90/90/18 ölçülerinde yağmurlu havada frenleme çok güzel.

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim lastikler ırc yol tutuşu iyi dün yagmurdada test ettim güzel yani çiftini 110 na aldım sirkeciden arka lastik 100*90*18:cat:

Motosikletindeki farlardaki yapışkanlar tam adını bilmiyorum çok güzel duruyor (bence).. Kazasız sürüşler dilerim "trhakan" abimm..

Ben arka ve öne michelin sport pilot yarı silik lastiklerinden alıcam Bir arkadaşım michelin otomobil lastiği satıyor onla konuştum getittiriz dedi :mrgreen:
tanesi 110 lira :cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ama lastiklerin görüntüsü pek hoşuma gitmedi sportifliği bozuyor gibi.

aksine benimde cok hosuma gitti bana güzel görunuyor bu sekılde derlerya zevkler ve renkler tartısılmaz die öyle işte saol:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------

Motosikletindeki farlardaki yapışkanlar tam adını bilmiyorum çok güzel duruyor (bence).. Kazasız sürüşler dilerim "trhakan" abimm..

tesekkurler okanco bı kac arkadasımda aynı seylerı soyledi camurlugun onundekı bı kacı kalkmıstı cıkardım kirli gorunmesın dıe ama bu resımdekı sımdıkı halı:cat:

selam TVS ciler noldu resimler ekleyemediniz :p şaka bir yana görelim şu jan janlı Apache leri içimiz açılsın. bende yeni ilave fotolarını çekerim yakın zamanda.can sıkıntısı eksra ekstra.:p kazasız belasız sürüşler dilerim.:cat:

Herkese merhaba arkadaşlar, ben de bugün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum :) Motorum 2009 model ve siyah renk, kendisini Black Pearl olarak çağırıyoruz :)
Uzun zamandır okuduğum bu foruma nihayet iştirak edebilmek ve aranızda olabilmek benim için büyük mutluluk:cat:
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim:cat:

Herkese merhaba arkadaşlar, ben de bugün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum :) Motorum 2009 model ve siyah renk, kendisini Black Pearl olarak çağırıyoruz :)
Uzun zamandır okuduğum bu foruma nihayet iştirak edebilmek ve aranızda olabilmek benim için büyük mutluluk:cat:
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim:cat:
Aramıza hoşgeldin.. Kendini tanıtım konusu açarsan daha iyi olur.. Bir de fotoları bekliyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar