[mt istanbul] 14.11.09 cumartesi vefakarda çaya davetlisiniz...

cadı,
ara cemde gelsin
zeki mürende bizi görecek mi:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------

korkut sende gel oğlum ERENin motorsiklet sürerken yeni videoları var izletirim

Abi o zaman hiç yokum EREN geldimi yanlış yerlere sürüyor.Doğrusu orda bulunmayı istemem:p:mrgreen:

ısrar etmicem.. gelmeye çalışırım diyim..

tamam işte geliyosun :rendeer:

dscn12208080715.jpg
[/URL][/IMG]

ne güzel toplantı

cemle ayberk çok komikler. cem bişi yiyiyoda ne yediğinin farkında değil. ayberkte elindekiyle yetinmeyip ceminkini yemiş :queen:

sen ne kadar büyük düşünebiliyosun bilmiyorum ki :cherry:

ne zamandı bu çay :p ben zaten içiyorum durmadan :p bakalım belki gelebiliriz :p ne de olsa çaylar cadı dan kaçırmamak isterim :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konunuzu buluşma zamanından 10 saat önce açmıştınız. Ben baktıgımıda ise buluşma zamanı geçmişti. Bu nedenle silindi.Bu tür etkinlik konularını etkinlik zamanından en az 48 saat önce açınız.

Bilgilerinize;1-Cevap verdiğiniz için teşekkürler
2-Hele şükür döndünüz allah razı olsun ama sizin dönmenizi bekleseydim pazar gezisi güme giderdi.
3-Son anda gezi topiği açan bir benim galiba ????????
4-Site kurallarınıza sonuna kadar saygılıyım yalnız gsm numaramı bile verdim bir arayın yada mesaj atın kardeşim biz elin adamı değiliz.
5-Mt ailesinden olmak güzel birşey yalnız şunu unutmayalım her gelen üye kendi kimliğiyle MT ailesine artılar katmalıdır.:cat:

Saygılarımla,

KUYUCADISI c.tesi elbette bensiz olmaz.Hava iyi olursa motorla gelirim yağarsa hanım ve kızımla geleceğim.Tüm arkadaşlara selamlar-Ailenizide getirin kardeşlerim.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:23 ----------

Nasıl olsa çaylar GÜRKAN ABİ den.:p

ne zamandı bu çay :p ben zaten içiyorum durmadan :p bakalım belki gelebiliriz :p ne de olsa çaylar cadı dan kaçırmamak isterim :queen:

çaylar son gelenden :cherry:
erken gelsen iyi olur :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 ----------

Bilgilerinize;1-Cevap verdiğiniz için teşekkürler
2-Hele şükür döndünüz allah razı olsun ama sizin dönmenizi bekleseydim pazar gezisi güme giderdi.
3-Son anda gezi topiği açan bir benim galiba ????????
4-Site kurallarınıza sonuna kadar saygılıyım yalnız gsm numaramı bile verdim bir arayın yada mesaj atın kardeşim biz elin adamı değiliz.
5-Mt ailesinden olmak güzel birşey yalnız şunu unutmayalım her gelen üye kendi kimliğiyle MT ailesine artılar katmalıdır.:cat:

Saygılarımla,

KUYUCADISI c.tesi elbette bensiz olmaz.Hava iyi olursa motorla gelirim yağarsa hanım ve kızımla geleceğim.Tüm arkadaşlara selamlar-Ailenizide getirin kardeşlerim.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:23 ----------

Nasıl olsa çaylar GÜRKAN ABİ den.:p

biz zaten bir AİLEYİZ... getiir getir kızını filan ufaklıklarda geliyo cumartesi akşamı :cherry:
çaylar son gelenden :queen:

çaylar son gelenden :cherry:
erken gelsen iyi olur :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 ----------

biz zaten bir AİLEYİZ... getiir getir kızını filan ufaklıklarda geliyo cumartesi akşamı :cherry:
çaylar son gelenden :queen:

heralde son gelen ben olmam :pale: son gelen baktım benim çaktırmadan kaçarım :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bizi kimse davet etmemiş.... Gelmeyiz bizde naapalım... :salut::salut::salut::salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar