[mt istanbul] 14.11.09 cumartesi vefakarda çaya davetlisiniz...

Cumartesi akşamı bir konu açmaya çalıştım siteden gelen yazıda yöneticiler inceleyecek falan diye bir şeyler yazdı.Konuda açılmadı bana cevap yazısıda gelmedi.Benmi bir hatalı işlem yaptım yoksa benimi kaale almadılar onu bileyim kardeşlerim.Saygılarımla 0533 395 93 04 tünal demirkaya 24 saat telefonum açık kardeşlerimmmmmmmmmmmmmmm,:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------

Sayın aklileos olayı sana havale ediyoruzzzzzzzzzzzzz.Öptim kardeşim

Konunuzu buluşma zamanından 10 saat önce açmıştınız. Ben baktıgımıda ise buluşma zamanı geçmişti. Bu nedenle silindi.Bu tür etkinlik konularını etkinlik zamanından en az 48 saat önce açınız.

Son düzenleme:
Konunuzu buluşma zamanından 10 saat önce açmıştınız. Ben baktıgımıda ise buluşma zamanı geçmişti. Bu nedenle silindi.Bu tür etkinlik konularını etkinlik zamanından en az 48 saat önce açınız.

ELİNT, bakın benim geçen siz yöneticilere bulunduğum sitemin aynısı, sistemde konuya onay verilmediğinde veya topik silindiğinde bu gibi durumlarda bizlerin mail adreslerine bilgilendirme yapılamaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar