İzmirden Gökmen GÖK Vefat Etti...

Hatırlayacağınız üzere buradan kampanyaya katılıp İzmir MT ziyaret etmişti felcli bir kardeşimizdi...motor kazasından 9 yıldır bitkisel hayattaydı...aldığım habere göre vefat etmiş...Başımız sağolsun...

MT ziyaret linkini belki hatırlarsınız...

http://www.motosiklet.net/forum/taz...gokmen-gok-adli-arkadasimizi-ziyaretimiz.html

22 Temmuz 2000'de motosikletle geçirdiği trafik kazası sonucunda bitkisel hayatta yaşam mücadelesi veren Gökmen'i bugün(10 Kasım 2009) kaybettik...Başımız Saolsun

Cenazesi 11 Kasım 2009 Çarşamba günü Alsancak Camisinde İkindi namazı ile kalkacaktır.

Hep "Oğlum'un hayatını motosiklet değil,motosiklete saygısı olmayanlar değiştirdi" diyen Gülperi anne motorcu arkadaşlarının cenazesinde onu yalnız bırakmamasını ve yanında olmalarını istiyor."Oğlum gitti,arkadaşlarını görebileyim " diyor.

:

allah rahmet eylesin ailesine sabır dilerim valla tüylerim diken diken oldu

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok üzüldüm.... :pale::pale::pale: Allah rahmet eylesin....

9 yıl bayağı acılar çekti.... O acıların mükafatını ahirette alacaktır eminim.... Nur içinde yatsın.....:salut:

Gülperi anneye allah dayanma gücü versin.......

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin ailesine sabırlıar versin :pale:

Moderatör (forrap)
Akşam üzeri aldım bende haberini..
Allah rahmet eylesin:pale: Mekanı cennet olsun..
Gerçekten çok acı çekti.
..

Mersin İl Temsilcisi
ben bu kavanoz dipli dünyayı anladığım gün göçüp gideceğim heralde
nasıl iştir, nasıl bir vicdandır. bari vurduysan koru, tedavi ettir.
Allah rahmet ve lanet eylesin ki O kime ne yapacağını bizden çok daha iyi bilir...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin benimde bi arkadaşım şimdi yatıyor arife günü geçirdigi kaza yüzünden ve yürüyememe riski var aman dikkat edelim arkadaşlar

allah rahmet eylesin
9 yıl uzun ve çileli bir süreç

allah yakınlarına sabır versin umarım cennetin kapılarını açmıştır.

Çocukluğum mu desem gençliğim mi bilemiyorum. O zamanlar motosiklete pek bir merakım yoktu, ama alsancakta gökmen abi yi tanımayan da yoktu.. Allah rahmet eylesin. ailesine de metanet dilerim.

Ben kazanın olduğu bölgede ikamet ediyorum...Çankaya 4 yoldan geçerken aklıma bu kaza gelecektir...Allah rahmet eylesin...Ailesine sabır diliyorum...

Ben kazanın olduğu bölgede ikamet ediyorum...Çankaya 4 yoldan geçerken aklıma bu kaza gelecektir...Allah rahmet eylesin...

o değilde benim aklım bu 9 yıllık bitkisel hayatı anlamakta zorluk çekiyor...nasıl bir duygu acaba yaşayan için...ruh var olup beden neden tepkisiz kalıyor...Hele ki annecinin yaşadığı stres nasıl bir sabırdır...Allahım bu nasıl bir acıdır hangi anne baba dayanabilir buna...Allah yaşatmasın kimselere...evladını 9 yıl yatağa mahkum görmek çok zor olsa gerek...Herkes dayanamaz sabredemez...

Dile kolay 9 sene...
1 saat sabit oturduğumuzda sağımız solumuz uyuşuyor, 9 sene nasıl geçti kimbilir.
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar versin...

o değilde benim aklım bu 9 yıllık bitkisel hayatı anlamakta zorluk çekiyor...nasıl bir duygu acaba yaşayan için...ruh var olup beden neden tepkisiz kalıyor...Hele ki annecinin yaşadığı stres nasıl bir sabırdır...Allahım bu nasıl bir acıdır hangi anne baba dayanabilir buna...Allah yaşatmasın kimselere...evladını 9 yıl yatağa mahkum görmek çok zor olsa gerek...Herkes dayanamaz sabredemez...

Bakın hep derler en büyük acıdır diye...Yüce Rabbim insana evlat acısı göstermesin...Elbet birgün hepimiz toprak olacağız ; dualarım rahmetli kardeşimin üzerine olsun...

Son düzenleme:
gözlerim doldu gerçekten , şu an halimi kelimelerle anlatmam mümkün değil .Allah rahmet eylesin ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------

kanka işte bu yüzden her motora binişimde dua ederim 'beni sakat bırakmak yerine canımı al allahım' diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar