Herkese newyork'tan merhabalar

Amerikadaki motorsikler showlari yada aranilan malzemelerle ilgili herturlu bilgi icin herzaman hazirim lutfen e mail gonderin.

Hoşgeldin, ABD'de de bir kapımız olması iyi oldu. :) Yedek parça ve aksesuarlarla ilgili kapını aşındırabiliriz ara sıra.

hoşgeldin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 ----------

ancak mail adresini göremedim.

hoş geldınız keşke kendınızden bıraz bahsetmış olsaydınız neresınde yaşıyor ne iş yapıyorsunuz motosıklet kullanıyorsanız ne model kullanıyorsunuz iyi olurdu.

usta bir ismini rica etsek ...bir kaç foto...sana dair birşeyler...belkide seni tanımak istiyorum...Mesela Reşat Arbaş Donald Duckı tanırmısın ona yakınmısın...vs...

Benimde ing öğrenmem lazım ordan bi motor msni verirmisin varsa English learning yapalım biraz :mrgreen:

Ulen Tamam Herkeze Muhallefetsin benden ne alıcağın var ben daha Yavru kurbağayım sana vıraklamadımki :mrgreen: altı üstü Bi Msn vercek :queen::queen: Bana yapılırmı Tontişş:p

ya hiç kafan çalışmıyor kanka...:pmadem böyle niyetin var...niye saklamıyorsun...önce bir özelden pm atıcan yanaşıcan...:p burda direkt izngilizce dersen adam uzak duru senden...

senin bir bayanla tanıştığını düşünemiyorum..direkt kafandaki şeyi baştan söylersen suratına tokadı yersin...:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar