sedat hala teker takozlarının linkini bekliyorum senden![]()
hacı onu orda görememen mümkün degil fiyata göre sıralama yaptir..3.40 kurus fiyatı var...
dün yaptigim düzce gezisinden bi kareosmaniyeli abicim sana bi sorum olacak...Ybrnin arka dişlisindeki rulmanin numarası nedir...bu arada tekerlek rulmanlarını degiştirdik canavar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:58 ----------
Alisemerci abimin gönderdigi ön Lastik...Kendisine Teşekkürlerimi bir kez daha iletiyorum....
yine tek başına yemişsin kilometreleri
Sedat hocam emin değilim ama 6302 sanırım.
ben tam numaraya bakar sana mesaj atarım 1 kaç gün içinde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 ----------
[/COLOR]
tamam abi eyvallah bi dahaki sefere onuda degiştirmek istiyorum aklımda kaldı..Çıkan rulmanlarında sökmeden baktıgın zaman bi sorun yok gibi duruyo söküp elimle salladıgım zaman bi boşluk sesi duyyodum..Yenilerinde böyle olmuyodu...
hayırlı olsun Sedat hocam güle güle kullan. kenardaki keçeyi de değiştirseydin. neyse su girmediği sürece bilyalara ve mile bir sorun olmaz. bilyalar uzun yıllar bozulmaz. dışarıdaki keçe su alırsa, mil ve rulmanlar paslanır.
bozulursa gönder yenisini göndereyim ama bozulmaz zaten için rahat olsun. gönül rahatlığıyla bin
Eyvallah abi sagolasın... keçeler daha yeni gibi duruyody hiç takmayalım dedik ama sonradan yine takalım ne olur ne olmaz diye taktık yerlerine... bi 10 bin daha yapayımda motoru komple yarıcaz:queen:krank bilyaları için hazir yarmışken eksantrik rulmanlari ne alemdedir acaba:cherry::cherry:
Eyvallah abi sagolasın... keçeler daha yeni gibi duruyody hiç takmayalım dedik ama sonradan yine takalım ne olur ne olmaz diye taktık yerlerine... bi 10 bin daha yapayımda motoru komple yarıcaz:queen:krank bilyaları için hazir yarmışken eksantrik rulmanlari ne alemdedir acaba:cherry::cherry:
iyi keçeleri de değiştiysen en az 50bin km gider o rulmanlar
11-12 rulman çıkıyor toplamda motordan. uzun yıllar bineceksen hepsini değiştir 10bin km sonra sökmüşken.
ama insan bıkar sanırım aynı motora 5-10 sene binmekten:cherry:
daha 2 sene olcak abi ocak ayında hevesimi alamadim namıssızım:queen:30.000 km olcek ocak olmadan ilk günki gibi biniyorumHepsini degiştirmeme gerek yok aslında krank allahın emride :cherry:arka dişlidede rulman varmiş ondan haberim yoktu onunda biraz daha ömrü varda onuda aldım listeye:wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:28 ----------
yanlişlik olmasin motorum 40 bine yakın km si 10 binde almıştım))
Herkesin Evinde minik bi rialli mutlaka olmali...:mrgreen:
![]()
![]()
problem sende hacı orsı her motorcuya açık![]()
arkadaslar 2008 model 2009 haziran çıkışlı ybr 125 almayı düşünen arkadaşlar varsa bana özelden mesaj atabilirler fiyat 3000 tl.motor su an 3600 km dedir ancak kullandıgım için km artar pazardan pazara biniyorum motoruma.1000 lik bakım yapıldı 5000 lik bakımı bekliyor zinciri 500 kmde bir yaglanıp 1000kmde bir temizlenmektedir ,zaten nerdeyse sıfır motor model yükseltmek istedigimden satıyorum.Herkesin hayalindeki motoruna kavuşması dilegiyle..