- Konu Yazar
ben burada ahkam kemek istemem , ahkam kesene de karışmam.
Kabiliyetin var ise 6.000 cc ye de binebilirsin belki herkezden farklı olabilirsin.
Ancak bilinmesi gerekir ki kaç cc olursa olsun makinenin sizi kullanmasına izin vermeyin.
Motorlu her türlü aracın yaptığı kaza , hata , hız , kural ihlali gerçekte sürücünün yaptığı eylemin ta kendysidir.
Motorun gücü ile sonuçların , sürücü kendini tanıdığı/bildiği sürece alakası olduğunu sanmıyorum
sen de çok haklısın bence çünkü ben de buna inanırım bu tip kuvvetli motora sahip araçlar 6-7bin km aslında bizi kullanır biz onları değil. Ancak bu kmlerin üstüne çıkıldığında artık biz onları kullanmayı başarabiliriz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:49 ----------
keşke motor alsanda hız yapmayıp sadece o hareketi yapsan kendin için daha hayırlı olur , korumaların olduğu sürece kendine bişey olmaz en fazla yeni grenaj takımı alırsın , Ama frenleyemeyeceksin kendini , o egsoz'un sesine , altındaki gücün albenisine dayanamayacaksın ve gazlayacaksın .Neyse dostum , hayat senin ,kararın senin hayatına yön verir , umarım nice yıllar burda yazışmak nasip olur .
Not : şimdi biz burda böyle ters düştükya , şimdi kötü bi izlenim bıraktım sende ve belkide küfür ediyosunAma kötü biri değilim ben
![]()
hayır asla küfür etmedim en başından beri zaten buraya yazmamın amacı da bu!! ATATÜRK bir karar almadan önce toplantı masasına özellikle zıt fikirli mebusları toplarmış.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:54 ----------
Hocam kendini bilen/tanıyan ve hakim olabilecek birisine benziyorsun. En azından ben yazılarından bunu çıkardım.
Şimdi şöyle düşünelim. Sen aldın motorunu yolda gidiyosun, sonra biyerde durdun mola veriyosun. ben geldim yanına ve tanıştık. biraz konuştuktan sonra dedimki ben; Neden düşük cc bişeyle değilde 600RR ile başladın?
Ciddi ciddi bi cevap verirsen sevinirim. Çünkü maksadım tahmin ettiğin gibi, "yanlış düşünüyosun,...cart curt.."değil(orası ayrı konu). Ben gerçekten ne düşündüğünü merak ediyorum.
neden cevap yok syanur verdiğim cvp tatmin edici değil mi?