Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Halis Bey merhaba şu 600rr için biraz konuşalım mı? yardıma çok ihtiyacım var sanırım sen kullanıcısın 600rr ın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:52 ----------
ben 25 yaşında bmw 3.18e sahip oldum kendim aldım baba parası değil(zaten vefat etti rahmet eylesin) herkes parçası pahalı, altında tutamazsın bilmem ne dedi(bu arada 19 yaşından beri arabam vardı) ama ben ne kaza yaptım ne de söylenenler gibi bakımlarına yüksek ücretler ödemedim.
tamam bunca kişi söylüyorsa vardır muhakkak bir hikmeti ama millet işkembeden de konuşuyo gibi geliyor biraz bana!!
motorla araba arasında çok fark vardır ama kulanmamın faydası vardır araba ile kaza yaparsın sag cıkabilirsin ama motorla bu sansın 100km ile bile %10 lardadır ama 300 km ile kaza yaparsın ölmezsin allah öldürmez ama işte bu biraz şans bence ama demin dedigim gibi gaz koluna sahip cıkarım diyorsan başlarsın 600rr la ama benim gibi biri isen başlayamazsın o zaman patlaman yakın olur ama yışını almışsın artık çoçuk degilsin genç degilsin kanın kaynamıyorsur benimki halla kaynıyor ama o zaman başlarsın 600rr la ama en az 3000 5000km kendine hakim olman lazım yoksa burda senin için bir taziye başlıgı acıllır bende ne şehittir ne gazi derim :queen: