aykut urak izmir yarış pistindeydi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sabah geldi aykut kardeşim izmire doğru piste geçti bize uğramadan tabi bizde isa vatanla birlikte yanına antıramanlara gittik,moralliydi başkan çok istekliydi sürüşlerde,yarınki yarşlarda eniyi derece ile bitirmesini yürekten temenni ederiz dualarımız seninle başkan.

benim eski isa vatanın yeni motoru sağolsun isa kardeşim onunla geldik yarışlara.

işte bizim başkan antremanlarda uzaktan göründü

gittikçe yaklaştı

ve burda öle bir yardırdıki o sesi duymanız gerekirdi tabi sonra yalan oldu tebrikler başkan

spotlarda tekteker arifin oğlu toprakta vardı sıralamada açık ara 1.oldu maşallah onada yürekten tebrikler

bu yaşta motoru bukadar nasıl yatırıyo helel olsun toprağa

ariflede buluştuk sonra....tümay[arifin büyük oğlu) isa vatan,tekteker arif ve ben

tümay,isa vatan,tekteker arif,ben ve yengemiz arifin hanımefendi eşi ilayda

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
antrenman akşamı aykut ve arkdaşı misafirimizdi ama yemek yidiremedik yorgun ve rahatsız olmaları sebebinde,ertesigün yarışacağı için ısrar etmedik,mekana geldiğin için sğol aykut kardeşim.

aykut pit alanında çıkış beklerken

burasıda pist alanı az sonra start verilcek aykut gölgeliğin altında

ve start verliyor

yarışta tekteker arifin oğlu toprakta vardı 13 yaşında ve 1.geldi tebrikler toprağa,yarıştan sonra teker yakıyo toprak

ve toprak omuzlarda afferin toprak kardeşim

ve ödül serenomisinde haklı bir tablo ailece basına poz verdiler tekteker ailesi

yarıştan sonra perkitan.com üyeleri adabeyi (hakan) ömer, ümmet perkitan ve isa vatan soluğu bornova serkan 3 pide salonunda aldılar keyifli bir gündü

aykut kardeşime iyi bir tecrübe oldu,bundan sonraki denemelerinde gönülden başarılar kendisine.

fotolar için teşekkürler abi , bu arada Toprak hakkatten çok iyi yetişiyor , inşallah allah kaza bela göstermezde onu Moto gp'de podyuma çıkmış bi Türk olarak görürüz :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fotolar için teşekkürler abi , bu arada Toprak hakkatten çok iyi yetişiyor , inşallah allah kaza bela göstermezde onu Moto gp'de podyuma çıkmış bi Türk olarak görürüz :)
hiç şüphen olmasın sinan o başka bişey olcak inan kendisiyle görüştüm bir gün kenan abi gibi olmak istiyorum diyor,ve olurda başka sınıftada 1.oldu bugün toprak kendi yaş gurubunda kroslarda.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yaww ne adamsın... Yaşlılıktan mıdır nedir.... Daha önce açsaydın başlığı en azından tanışırdık... Herşey bittikten sonra başlık açıyon....

Dede diyince de kızıyon..... Ümmet baba nooldu sana?... :queen::queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yaww ne adamsın... Yaşlılıktan mıdır nedir.... Daha önce açsaydın başlığı en azından tanışırdık... Herşey bittikten sonra başlık açıyon....

Dede diyince de kızıyon..... Ümmet baba nooldu sana?... :queen::queen::queen:
bozuluyorum bak alp:p:pdede deme bana demedimmi sana:queen::queen:konuyu herşey başlamadan 1 gün evvel açtım gözlüğünü takmayı unutmuşun okurken:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar