evet bir babayim...kizim ellerinden oper 6 yasinda...motor surus stilimi bildigim icin 4 ay once elime gecen 9250 tlyi bir 600 cc ye baglamaktan kacindim korktum...ne kizimi babasiz birakmaya niyetim var ne de onu gelinlikle gorecegim gunlerden kendimi mahrum birakmaya...hayat sen ve ben icin biraz daha degerlidir muhakkak...3 yildir cbfye biniyorum...kotu sert bir surucuyum...bu motorla ciddi anlamda 2 kazam var ve maddi olarak bu kazalarin maddi agirligin uzerimden atabildim...en son motoru sifirladim mekanik anlamda...kendi capimi biliyorum...bu arada diger tum motorlar hakkinda sanaldan degilde inceleyerek bilgi sahibi oldum...olmayada devam ediyorum...fazerle dustum arkadasim sagolsun onemsemedi...gsr 600 yere yatirdim Zeytinburnunda yine sagolsun arkadaslarimin hosgorusu sayesinde bu sikintilarida astik...sunu bunu kullandim demekde cocukca..soylemeye calistigim bizimde kendimizce tecrubelerimiz var...bizim dusuk cc de TVS apacheler var bilirsin titresimden keyif vermeyen bir makina...o ccde ise yerini yurdunu konumunu bulamayan bir model oldu MT03...ice sinmedi...kafalar hep karisti..tutunamadi...piyasaya gore hareket etme bir luks degil sanat...yasama varolma sanati...eger aklimi kullanmayacaksam duygusal davranacaksam paramin karsiligini alamayacaksam neden gireyim bu ise...
bak onemli bir detayi atladin...ben guce para ver demedim...o guce zamani gelince ihtiyacin olacak dedim..bir naked makinadan neden performans beklensin ki...naked gonul isidir...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:12 ----------
bak mesajimda burada...kimseye hiz yap demedim...elinin altinda guc olsun dedim...sadece bu...
Kawa er 6 f'ndne inip gunluk bir gezide arkadasinin cbr 600 fine binip ertesi gun sahibinden.coma satilik ilani veren kisilerde var burda...bence sende bir 1200 cc ye hep binmek isteyeceksin...basmak icinmi...hayir...o guce hukmetmenin verdigi keyifi yasamak icin...
TVS Apache yerini yurdunu bulamayan bir makina oldu diyorsun , tamam YBR'nin daha çok kullanıcısı var CBF'in daha çok kullanıcısı var ama nedense benim motoruma CBRcılar , YBR'ciler bindiğinde çok seri motor süper biz bunu böyle bilmiyorduk diye yorumlar yapıyorlar ; Piyasada iyi bir yerinin olmamasının nedeni iyi reklamının yapılamamasıdır kalitesi değil.Hangi ustaya gittiysem kalite olarak YBR'yede CBF'de bin basar şeklinde yorumlar alıyorum.Sanırım ustaların acemiliği
Sen CBF gibi afedersin kalkışta kağnı gibi , tipide dede motoru olan bir motordan keyif alıyorsan , TVS ile uçarsın merak etme
Şimdi asıl başka bir sözüne yorum getirecektim burayada çıktı ;
Bir motoru hakkında bilgi sahibi olmak için sahip olmak mı tanımak mı gerekir dedin ya , bence sahip olmadığın motorlar hakkında fazla yorum yapma , MT03'te dahil :wiinkk: