Fatih hocam ben de geçen gün gittim oraya ilk kez, güzel biyer di mi. Sahibinden ben de memnun kaldım pek, hatta geçen gittiğimde ben de aldım ordan kışlık eldiven. Sen hangisinden aldın hocam?
günaydın.
serkan ben mazemeleri aldım fakat ne yağ filtresi için ne de radyötör için somon civata vb.. şeylere gerek olmadığı söylendi. yağ filtresi contalıymış zaten.:silent:
4lt calstrol magnetek 10 40
1lt castrol antifriz
2 tane 600 ml saf su
yağ filtresi aldım.
bu arada yağ filtresini motoankarada buldum. güzel bir yer. sahibini sevdim. ilgilendi bayağa.
bir de kış lık eldiven aldım oradan. denedim ve çok memnun kaldım.tavsiye edilir..
günaydın.
serkan ben mazemeleri aldım fakat ne yağ filtresi için ne de radyötör için somon civata vb.. şeylere gerek olmadığı söylendi. yağ filtresi contalıymış zaten.:silent:
4lt calstrol magnetek 10 40
1lt castrol antifriz
2 tane 600 ml saf su
yağ filtresi aldım.
bu arada yağ filtresini motoankarada buldum. güzel bir yer. sahibini sevdim. ilgilendi bayağa.
bir de kış lık eldiven aldım oradan. denedim ve çok memnun kaldım.tavsiye edilir..
castrol motosiklet yağları büyük hipermarketlerde oluyor genelde
(real,kipa,bauhause,carrefour vs gibi)
BP ve Castrol aynı şirket olduğu için BP benzinliklerdede çok kullanılan motosiklet yağları mevcuttur.
Birde bunların 4 litrelik ambalajda olanları yok. (Varsa da ben bulamadım)
4 tane 1 litrelik almak gerekiyor.
bakalım sukucum. akşama katılım artar birileri girdikçe. o halde mangalı iptal edip yolda bildik biyer varsa orda yiyelim ya. caanım sucukları elimizin tersiyle itiyoz bakale: