Skay Senin olduğun şehir ile istanbul arasında çok çok fark var örnek senin olduğun şehirde 100 zc varsa istanbulda 2000 zc kullanıcısı var kimseyi yanlış yönlendirdiğimiz yok elindeki garanti kitapçığında istanbuldaki büyük semtlerden motor bayilerini ara bi sor bakalım ustam mondial zc kullanıcısıyım şu ana kadar kaç tane şase kırılması ile karşılaştınız de hani görmedim diyorsunya senin olduğun yerde görmemen normal belkide olmuştur sen görmemişsindir ama bunlar gerçekmiş sordum söyledi örnek bak arkadaşta istanbuldan onunda şase kırılmış bende istanbuldan benimde şase kırıldı sorduğum motorcuda 1 mi 2 ay içinde 3 şase kırıldı dedi ayrıca bunlar bizim rastladıklarımız ya GÖRMEDİKLERİMİZ e ne demeli ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:31 ----------
Marmaris nüfus 80 bin İstanbul nüfus 12 milyon :mrgreen::mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 ----------
akaplan dostum sende istanbuldasın bi ara paslaşalım yüz yüze bilgi alışverişi yapalım 2 turlayalım birlikte ? ayrıca kaç günde aldın motoru şase kırığı sebebiyle servise verdikten kaç gün sonra alabildin benim 10 gün olcak hala şaseyi gönderecekler ne kadar çok seviyorlar bekletmeyi ?
az önce bağcılar ikiler mondial ile görüştüm. şimdiye kadar 1 şikayet gelmiş. o da garantiden ücret almadna değişmiş. o da bir kopma değil çatlama sorunuymuş. her ne kadar müşteri hatası olsa da şasenin dayanıklılığı bahsettiği olayın şekline göre dayanıklı olması gerekirdi diyor.
bence müşterinin söylediğine güven meselesi de var olayın içinde. adam şiddetli bir çarpma yaşamış ve olay garantiye girsin diye basit bir sorun anlatmış olabilir.