Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

skwzu9.jpg

Bi resim atalımda topigimiz şenlensin:):)):)

Ya ön dişlii 15 yaparsak çeki fark edermi ?

ben 15 kullandım 2 sene filan ,son hız artmaz ama şöyle bir durum var yokuş aşağı basarsan artar fakat 14 dişli ile 135 ten sonra devir kesiciye giriyor o hıza kaç kişi ulaştı ki(ben en son 125 yapmıştım) sonrasında son hız artsın :),vites araları uzar, kalkışta çekiş düşer özellikle 2 kişide filan çok etkiliyor. tek kişi binerim genelde diyorsan yap yakıtta azda olsa bir azalma oluyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------

Bi resim atalımda topigimiz şenlensin:):)):)
bacak kılların gözüküyor milletin göz zevkini bozma kaldır şunu:p

ben 15 kullandım 2 sene filan ,son hız artmaz ama şöyle bir durum var yokuş aşağı basarsan artar fakat 14 dişli ile 135 ten sonra devir kesiciye giriyor o hıza kaç kişi ulaştı ki(ben en son 125 yapmıştım) sonrasında son hız artsın :),vites araları uzar, kalkışta çekiş düşer özellikle 2 kişide filan çok etkiliyor. tek kişi binerim genelde diyorsan yap yakıtta azda olsa bir azalma oluyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------

bacak kılların gözüküyor milletin göz zevkini bozma kaldır şunu:p

sizde yokmu kardesim gözüksün napalim rüzgarin azizligine ugradik:queen::queen::queen::queen:

aynaları yok :p
ayna fiyatını da düşürt.
motor iyi gibi görünüyor. bir de yanına gidip görmek lazım. fiyatı iyi.

saol abicim tavsiyen için fakat zaten düne kadar 2500 dü fiyat bugun indirdi bende fikrinizi almak için buraya koydum 1kuruş daha indireceğini zannetmiyorum :pale:

bencede 6000 binde o hale gelemez lastikler...benim 22000 de o kadar pati koydugum halde yeni bitti...o motor 15 20 bin var bence...yanılıyoda olabıllırım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 ----------

son gösterdigin motor daha guzel...yapıstırmalarını iz bırakmadan cıkartabılırsen tabi.bıde motoru sadece almakla bıtmıyor...5 bin km sonra lastik ister...akü vs gibi ek masrafları da cıkacaktır bi sezon kullandıktan sonra..2. el alıyosun bu masraflarıda sımdıden bırıktırmeye baslada sonra benım gibi kıvranma :)

bu yaz bana vitesli motor alınıcak büyük bir ihtimal ve alınırsa ybr almayı cok istiyorum 1.000TL pesin vericez geri kalanı taksit varmı satan veya cevresinde olan yardım ??(taksitler 500-500 olmasın )

bencede 6000 binde o hale gelemez lastikler...benim 22000 de o kadar pati koydugum halde yeni bitti...o motor 15 20 bin var bence...yanılıyoda olabıllırım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 ----------

son gösterdigin motor daha guzel...yapıstırmalarını iz bırakmadan cıkartabılırsen tabi.bıde motoru sadece almakla bıtmıyor...5 bin km sonra lastik ister...akü vs gibi ek masrafları da cıkacaktır bi sezon kullandıktan sonra..2. el alıyosun bu masraflarıda sımdıden bırıktırmeye baslada sonra benım gibi kıvranma :)

yapıştırmaları hoş duruyor bana göre onu alırsam sökmem heralde zaten kışa girdiğimiz için aldığımda ilk işim yağ değişimi olucak yaza doğru lastikleride değiştiririm heralde zaten ybr alırsam bu topikte çare bulamayacağım sorunum olmayacak gibi :)

arkadaşlar tüm mesajları okuma fırsatım olmadığı için soracağım beni affedin ybr motorunun piston segman vs.değişimleri tahminen kaça patlar acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar