Sanırım Mt03 ü alıyorum , bir süre kullanırım elbette hız manyağı değilim ama insanda olunca da basıyor![]()
tüm yorumlardan dolayı çok teşekkür ederim inanın çok faydası oldu
Nasip olurda birgün toplu bir buluşma gerçekleşirse herkese benden birer çay ŞAKİRE çay yok![]()
![]()
![]()

FZ6 istediğin zaman takasa gireceğin , zorlanmadan satacağın güzel 4 silindir bir makina ses, görüntü, teknoloji .... herşey mevcut , ama MT03 de bunları asla bulamayacaksın , MT03 alması kolay satması zor bir motordur ... git güzel bi FZ6 al sınırlarını fazla zorlamadan kullan ... bence tabiii yinede sen bilirsin !!!!!
hacı şuna bak bi...baooo...:cherry:
turuncu depo...efsane ...böyle makinam olsun 1 milyon dolar borcum olsun...
http://www.sahibinden.com/fz6_naked...2WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=6#mega
gerçektende naked daha sevimli bencede...hem sakin kullanım hem hızlı kullanım hem ağır granajı yok ...herşeye uyar motor..kafa granajı olmadığı için yüksek hızda rahatsız eder buda hız yapmanı önler...buda önemli detay...
ya abicim naked 600 cc ve modern çizgileri var...bi cbf 500 düşün tipe bak çay demle...birde şundaki asalete bak...motor ben tekim diyor...istediğinde her makinenin arkasına takıl...şehiriçinde göze batmaz...vayyy kawasakımmı abi diyen tiplerde olmaz...sesde çıkarırsın küçük modifiyelerle...yani hem emmeye hemde gömmeye gelir...:queen:
bak ben 4-5 ay öncesine kadar düşündüm...cbf 150 yi satmadan bir tane alıyordum...nasip olmadı...şimdi ağır abi gibi geziyodum eşi dostu sırf motoru göstermek için millete...gezilerimde cbf150 eşe dosta şov için naked makina...
he bide usta emmeli gömmeli falan terbiye sınırlarınıu aşmayalım..ayıp diye bişey var...ahlakımızı bozmayın yav...![]()
bencede...race bana fastfood gibi geliyor...yani yaşa ve kontağı kapat...asıl keyif rüzgarda...naked ise pilav üstü döner gibi...doya doya ye misali...![]()
valla bilemedim abicim...bide bakıyosun hayabusa almışmı bize inat...
ben hıp hop dinliyom keyfime bakıyorum kanka...
http://www.youtube.com/watch?v=xyaPTpWWRcY
:cat: her şekil uyar , özel mesajınada bak :rendeer: