Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar motorla değil ama servis çektiğim transit ile bu gün 12,40 civarı kaza yaptım..araba suya çarpma ile sipin atarak 3 kez bariyerlere vurdu.... bende ve servis içindekilerde ufak sıyrıklar dışında bişey yok...ama araç ta ön taraf yokoldu..şaseside yamuldu... aracın kazalı resmi yok ama kazadan 6 ay önce çekilmiş resmi var...
,,

Geçmiş olsun hacı inşallah bir daha yaşamazsin.....arabayı .iktir et sana bişey olmasın...

7 yıllık profesyonel şöförlük hayatımda böyle bir şeye ilk defa denk geldim... su taş etkisi yaptı....

Ne tasşı buz etkisi yapmiş ortak:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:43 ----------

Ramço geçmiş olsun kaza tecrübe dinlemiyor abi... Allah tekrarını göstermesin...

kanka profile bari ybr gitti cbf geldi yaz ya romantik olsun:cherry::cherry:

%5-10 arası yakıttan tasarruf ve 5-10 km fazla hız

Valla iyiymiş.Çeki fark edermi ?
Bide bu olur mu ? http://www.rialli.com/urunler/motor...-disli-on-cin-motosiklet-serisihtitan-15t-ms/

arkadaşlar 2 gün önce temizlerken farkettim bizim motorla gelen (en azından benim :mrgreen: 2009 model) D.I.D. o-ringli zincir var üstünde yav Japon amcalar çinde üretmeyi biliyor ama masraftan da kaçınmıyor :)

Kocaman japan yazıyor zıncırde aküde öyle çin min yazıyor ama çoğu japan bu makinenin :cat:

Son düzenleme:
epic-fail-bag-child-fail.jpg

Motosikleti
Pulsar NS400Z
topiğe azıcık renk gelsin ya Yağmur Durunca Reisle dolaşmaya Çıktım Şehir İçi 2 Kare Resim
goruntu074.jpg

goruntu076.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar