airbrush z750s ve kask

airbrush yaptırmak istiyorum kaskıma ve z750s kuyruk kısmına kime yaptırabilirim nasıl modeller olur ben profosyonel sanayi dalgıcıyım bununla ilgili birseyler olabilirmi acaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Linkteki fotoğraflara baktığımda beğenecek bir şey göremedim. Ben daha iyisini yapabilir miyim? Kesinlikle hayır sadece yaptıklarını beğenmedim.

Verdiğin linkin sonlarına doğru airbrush doğru yapılırsa sanattır gibi bir başlık vardı. Airbrush genelde Chopper, cruiser, bobber vb.. tipteki araçlara yapılıyor. Granajlı makinelerde yapılacak airbrushların biraz daha özenle seçilmiş, alışıla gelenin dışında olmasını tercih ederim.

Linkteki fotoğraflara baktığımda beğenecek bir şey göremedim. Ben daha iyisini yapabilir miyim? Kesinlikle hayır sadece yaptıklarını beğenmedim.

Verdiğin linkin sonlarına doğru airbrush doğru yapılırsa sanattır gibi bir başlık vardı. Airbrush genelde Chopper, cruiser, bobber vb.. tipteki araçlara yapılıyor. Granajlı makinelerde yapılacak airbrushların biraz daha özenle seçilmiş, alışıla gelenin dışında olmasını tercih ederim.[/QUOTE

ben zaten beğeniye sunmamıştımki:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
umarsız:senin aradığın adam COŞKUN ŞAKRE nette ısmını yaz herturlu bulursun.profesyonel olarak aırbrush calışmaları yapıyor.özellıklede motorbısıkletlere ve kasklara

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben bir şey aramıyorum şimdilik ama Akre'nin çalışmalarını gördüm gerçekten beğendiklerim var sitesi de pek hoştu. Ancak izmirdeydi sanırım.

CBA

kardeş nerdnesin izmirdense bi abim var bayada güzel şeyler yapıyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar