Desenize erkek erkeğe rahat bi kahvaltı edicezzzz :cherry:
Öyle erkek erkeğeyiz diye pek yayılmayın bizim işimiz belli olmaz her an baskın yiyebilirsiniz :wiinkk: :cherry: :bounce:
agzını yerim senin :wiinkk:Desenize erkek erkeğe rahat bi kahvaltı edicezzzz :cherry:
sen motorda görmüyesin diye başka bayana taşıttım :queen:Artçın yoktu gördüm fotolardan :cherry: :bounce:
Dolmaları sen yap ciddiyiz :cat: :cherry:
sakata gitmiyelim :bounce:Namazı kaçırırsak endişe etmeyin, bende imamlık var,cemaatle kıldırırım ben namazı![]()
Öyle erkek erkeğeyiz diye pek yayılmayın bizim işimiz belli olmaz her an baskın yiyebilirsiniz :wiinkk: :cherry: :bounce:
Namazı kaçırırsak endişe etmeyin, bende imamlık var,cemaatle kıldırırım ben namazı![]()
agzını yerim senin :wiinkk:
sen motorda görmüyesin diye başka bayana taşıttım :queen:
sakata gitmiyelim :bounce:
aman sizden korkan dicem de korkmakta haklıyız hani:queen:
sen motorda görmüyesin diye başka bayana taşıttım :queen:
aman sizden korkan dicem de korkmakta haklıyız hani:queen:
Tövbe tövbe...
sakata makata gelmeyizben seni önce secdeye sonra imana getiririm, Of'lu yum da ben :bounce:
[YT]6myw0DZcxwo[/YT]
Yok artık ya bunu nasıl düşündün pes doğrusu sana:silent:
Sen zaten kendi artçını başkasına taşıtmakla ne kadar korktuğunu göstermişsin abi daha ne diyeyim yani :queen: :queen:
gömünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:queen:
Gömerim ::winkwink
ay seninle konuşmam lazım anlaşıldı:queen:
çeketini yerim senin:queen:
Ayıp ayıp yaşından başından utan :bounce:
Ayıp ayıp yaşından başından utan :bounce:
arkadaşlar sabah namaz saati 5:30 6:00 gibi eyüp camiinde namaz sonrasında kahvaltı yapılacaktır gelmek isteyen benimle irtibat kurabilir..
0531 651 04 18 emre akdeniz