Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yürübee kim tutar seni...
Destekliyoruz seni Hep destek tam destek.

Ben Torunuma miras bırakıcam ybrı.:cat: Hiç satmayı düşünmüyorum. Harika bir makina çok memnunum. Satanlar parçaçılarla Torununu evlendirir artık.:queen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hişş alüü bi dene daha yebere fotomu buldum iyimi...scanner alınca ne var ne yok evde çıkardım hepsini...

2004...

dedd.jpg

hakkını hiç bi zaman ödeyemezsn hacı o motörün 38.500 km babamın oglu olsan seni tasımam:queen::queen:Sakın ola yag yakan grenaj döküntüsü bi motorla kıyaslamayasın bi hata yaptin aldin diyenitelendiriyorum ybr ye b.k attirmam heleki bu topaçta :queen::queen::queen:

kanka ben zaten motora birşey demedim ki dediğin gibi az gezmedik onunla şimdi yeni serüvenlere atılıyorum:p yalnız söylemeden geçemiyecem şuan için cbf ybr ye göre daha lüks duruyor daha konforlu,kuvvetli vs. ama ilerde ne olur bilemem:queen::queen:

kanka ben zaten motora birşey demedim ki dediğin gibi az gezmedik onunla şimdi yeni serüvenlere atılıyorum:p yalnız söylemeden geçemiyecem şuan için cbf ybr ye göre daha lüks duruyor daha konforlu,kuvvetli vs. ama ilerde ne olur bilemem:queen::queen:

en fazla biraz daha konforlu güç namına elle tutulur gözle görülür bişey söyleyemezsin yag eksilttiginde sorcam ben sana:):)::))

düzcede 20-50 yemez kardesim soguk iklim orası toroslardan kalıcı konutlara iniyor soguk direk:queen::queen:önce yagı 10-40 olarak degiştir....Bobin seni yaniltmasın uzak mesafe gitmedigin için olabilir....Servis yan sanayi parça çakmış olmasın sana:queen::queen:

herhalde orj. diye yan sanayi kakaladı bana.

yağı değiştiremem para yok valla,abanarak idare edicem artık.:)

slm arkadaşlar...zincir sprey yağım bitmişti ve castrolü değiştirmek istedim bu arada yağ değişimini de aradan çıkartayım dedim ve ankarada würth,motorex ve ipone satan yerleri araştırdım tabi takdir edersiniz ki bulmak çok zor sanki ülkenin başkentin de değil ücra bi kasabasında yaşıyoruz...neyse br kaç yazışmadan ve araştırmadan sonra rpm motor da istediğim ürünlerin olduğunu gördüm(würth hariç) ve dün bakmaya gittim, ama çok çeşit bulamadım motorex yağı da açık satıyolardı almadım ipone un istediğim yağını bulamadım ve ayar olmuş vaziyette dükkandan çıktıktan sonra yine gittim insan gibi bauhausa ve castrol 15w 40 yağ ile MXS diye bir zincir spreyi aldım...yağı bugün değiştirdim spreyi de sürdüm bakalım 1 hafta sonra deneyimlerimi yazıcam...gayet uygun fiyatlı bir ürün ama iş yaparmı göreceğiz...korlas a da burdan sesleniyorum; ürünleri niye satamıyoruz diye söyleniyorlarsa söylenmesinler ürün gamını geniş tutarlarsa parası neyse verir alırız :)

herhalde orj. diye yan sanayi kakaladı bana.

yağı değiştiremem para yok valla,abanarak idare edicem artık.:)

hacı motora 2 sefer benzin koyma genede yagı ihmal etme derim ben agzi var dili yok olm bindiğimiz motorun bi istedigi yağ onuda cok görüyosun:farao::farao::farao::mrgreen::p

bursa'da satılık 2004 model ybr var arkadaşlar ilgilenenler Özel Mesajdan ulaşabilirler... Acil satılık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar