[MT] İZMİR 29 Ekim Bu Cumhuriyet Bizim Korteji

Ah karşıyaka ah yokmu ksk den giden:)

Bu arada sağ salim vardım izmire ksk int cafeden yazıyorum:wiinkk:

Yarın görüşmek üzere yupppiii:cat:

Arkadaşlar şöyle büyük büyük yazayımda sonra yok efendim ben görmediydim aman duymadıydım olmasın:p Yarın toplanma yeri ve saati aynıdır Gündoğdu meydanı saat 12:00 FAKAT olaki(bkz geçen sene)resmi geçitin 12:00a kadar bitmemesi ve meydanın kapalı olması yada erken gelenler için toplanma yerimiz Kıbrıs Şehitlerinin yan sokağı olan(sokağın adını bilmiyorum) Eko Cafe ve Ziraat Bankasının arasındaki kaldırımsı boşluktur:cat:Bilmeyenler için Kıbrıs Şehitleri Caddesine girmeden sola doğru devam etmelisiniz yada normal caddeden(Kordonun paraleli olan cadde)dümdüz gelirsiniz:cat:

Son düzenleme:
İnşallah buluruz orayı cengiz abi :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:48 ----------

Ok birlikte gidelim nerde kaçta buluşalım.

eksoz kokusunu takip etsen bulursun bu kadar motorcu bir arada olunca adres kaybolmaz yoldan geçen birine takıl yine gelirsin ( dikkat et yanlız bayrağı olsun SUCU nun birinin peşine gitme :queen:)

eksoz kokusunu takip etsen bulursun bu kadar motorcu bir arada olunca adres kaybolmaz yoldan geçen birine takıl yine gelirsin ( dikkat et yanlız bayrağı olsun SUCU nun birinin peşine gitme :queen:)

Tamam Cengiz abi :queen:sucu da olsa onuda çeviririz yolundan alırız yanımıza :queen:Daha sonra program varmı abi ?

keske izmirde olabilseydim sizi cok kıskanıyorum.yazdıklarınızı içimi çeke çeke okudum.aman dikkat edin yarın toplu sürüste kazasız balasız bi kortej diliyorum size. istanbuldan selamlar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Son güncellemeleri yapalım.... :cat:

Bu arada kortejden sonra çeşme altına ufak çaplı kavurmalı bir gezi yapıcaz.... Katılmak izteyen katılabilir......

Balık tutmak da serbest... :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar