4 MoToR, 4 KiŞi, Kocaeli MT, İZNiK GeZiSi ;)

Dün akşam arkadaslarla oturma esnasında, nereye gidelim nereye gidelim dedik :) Sonunda İznik olsuni Köfte yiyelim de gelelim diyerek turumuzu az önce bitirdik :)

Buyrun Fotolar :)

ARIZA MI VAR YOKSA :queen:

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Sıcak havaların son demlerinde çoğumuz kendimizi yollara vurmuşuz bu hafta. Güzel gezi olmuş :cat:

Vay çakalaz bey vay...İznik e gelinmiş gezilmiş telefon numaram olduğu halde aranmamışım..ne o rizeye gelirde çay ısmarlamak zorunda kalırım diye mi kaçak güreştin?alacağın olsun sildim dseni defterden.....:pr:

Vay çakalaz bey vay...İznik e gelinmiş gezilmiş telefon numaram olduğu halde aranmamışım..ne o rizeye gelirde çay ısmarlamak zorunda kalırım diye mi kaçak güreştin?alacağın olsun sildim dseni defterden.....:pr:

Vallahi abi aklıma bile geldin tepede bayrağın ordayken; ama işin vardır düzenini bozmayayım diye aramadım :)

Sen Rize'ye bir gel zaten ben seni bulurum :cherry:

Oz.

Tebrikler güzel gezi olmuş..! Geziyi yapanlarada buraya yayınlayıp bizide gezmiş kadar yapanlarında canına motorsikletine sağlık..! :)

Güzel gezi olmuş arkadaşlar, paylaşım için teşekkürler.

Bu arada kırmızı-beyaz olan 200cc'lik racing galiba Yahyakaptan'dan Konak Hastanesine giden alt yoldaki Fırının önünde duran motosiklet. Yahyakaptan'da oturduğum yıllar motosikletimle o yolu çok kullanırdım.

Adana İl Temsilcisi
bravo,güzel gezi olmuş arkadaşlar, paylaşım için teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nice gezilere,
keyifli bir gezi olmuş.doğa fotoğrafları eksik kalmış sanki,
Bir de rotanızı harita üzerinde gösterebilseydiniz iyi olurdu

arkadaşlar ben iznikliyim umarım iznikimizi beyenmişinizdir keşke haberimiz olsaydı sizi ağırlardık burda:)

arkadaşlar ben iznikliyim umarım iznikimizi beyenmişinizdir keşke haberimiz olsaydı sizi ağırlardık burda:)

selim sen o selimsin herhal. kendinde 600rr, babasında grand dink olan iznikli bilmiyorum:p ufak çinliyi yazmaya utanıyosun herhalde:queen:
gültekin la!:queen:

Sağolunuz :) Bir anda planladık zaten sabahında geziyi baslattık.. Kocaeli MT topicine yazmıştım...Ama kimseler geLMedi :) Sağlık olsun b daha ki sefere artık :)

Sonraki gezilerde daha fazla zeytin,yeşil ve yol fotoğrafları istiyoruz cakalaz...Devamnı bekliyoruz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar