4 MoToR, 4 KiŞi, Kocaeli MT, İZNiK GeZiSi ;)

dostum biz izniğe çok sık geliriz inşallah b gün tanışırız oka kardeşim iletişimimiz olsaydı senide aramızda görmek isterdik racer da karamürseden izmitten diil dostum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkıadaşlar güzel bir gezi olmuş.Yaza beraber gezelim.Allaha emanet olun:p

Valla abi öYLe aksamdan konustuk; sabahında Eski yoldan gittik :) Yalova yolunu kullanmadık :)

arkadaşlar bidaha gezi yaparsanız bende katılırım ogün hatta bende altınovadan taşallı oluklu yapmıstım karamürselliyim osman ben sametin arkadaşı tanıdıysan:) keske baksaydım kocaeli mt topiğine gelirdim yaa:)

Hangi Osman cıkartamadım ama yüzyüze gelince cıkartırım :) Katıl tabi gezeriz :)

gezilere katılmak isterim:) benim adım okan, osman varya racer 200 o beni tanyoda onun için yazmıştım bu arada ben emre vonalın arkadısıyım sen gelirsin hep orlara karsıda turcu varya emrelerin dükkanın ordanım ben motorda hep orda durur:) bidahaki gezilerde aranızdayım insallah...

Bugün Emre lerin orda olurum.. Geçerken atla önüme tanışalım ayak üstü :)

selam,,,

yegen, güzel bir gezi yapmışsınız,çok zevkli olmuştur. bakalım beraber gezmek ne zaman nasip olacak..bu sene havalardan memlekete gidemedim. sağ kalırsak seneye gelince seni ararım..kendine iyi bak. hoşçakal...

Sağol Yaşar abi. Bu arada motoru değiştirmişsin sanki :) Bir gün gezeriz beraber :)

Selam ben Karamürsel' den, Metolarla beraberdik çınarçığa giderken. Yalova' da karşılaşmıştık, Mezit' te vardı. Kısaca kendimi hatırlatayım dedim :) Güzel bir gezi olmuş, bizde Metolarla niyetliyiz İzniğe gitmeye ama ne zaman denk oluruz bilemiyorum.

Selam abi; Hatırladım :)

Burdaysam gideriz beraber İznik e :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar