HERKESE SLMLAR...bende aldım bakalım bi racer...gecen pazartesi istanbuldan aldim ve binerem ankaraya getirdim...bu basliğın belkide 200 sayfasını okudum ve aldım...benimkini biraz hatta baya hor kullanmıslar...repsol renk...10000 km de 2006 model...ufak tefek masrafları var iste...
ve her turlu motor tamirinden baya anlarım...
tamircilere para vermem yani...
racer ıda el becerıme güvendigim icin aldım zaten...
2 gün önce subap ayarını yaptım...grenajlarda catlaklar vardı onnları kapattım...
aylık aldigimda takozları ve arka lastiği değiştırcem...kıs geleceği icin ve bende laylon motorcu olmadigim icin enduro lastık alıcam...kıslık lastik yani...
bide bana sağ kuyruk grenaj lazım...alternatif varsa turuncu olsun..yoksada farketmez...tek yoksa komplede olur...
motorun fotoları yeni ruhsat plaka cıktığında eklerım...sağlıcakla kalın....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------
benim motor 110 da kesiciye giriyor...120 göremedim daha...dislileri değistırcem anlasılan...
ön disliye baktımda onu büyütemıycez galibi...1 dis belki buyur...arkada 46 var...40 a kadar düsürürüm...benim de vites göstergeleri arızalı...bosta 1 ve N (bos) lambasi yanıyor...1 ve 2 de aynı... 1 ve N yanıyor 2 yok...3 te sadece yatay 3 cizgi var dikey oln yok yani alt alt a3 cizgi...4 te hic bişey yanmıyor...sadece 5 sağlam...allahtan bitanesi sağlam...
bide racer icin 300 luk piston silindir duymustum...var mi böyle bisey....