[Ankara - MT]

iyi akşamlar.. gezi sonrası herkes yorulmuş anlaşılan.. hiç hareket yok :)
fatih hoca derseniz, o tatilde olduğu için enerjik :)

valla film seğretmekten başım ağrıyor. ve daha çok film var seğretmem gereken. bu arada ıssız adımı sinamada seğretmiştim. şimdi birdaha seğrettim. bu yönetmen ÇAĞAN IRMAK nereye dokunacağını çok iyi biliyormuş.

Harbi hiç sormadılar bize Eymir'in kapısında bişey, normalde böyle midir yoksa şansımıza mı o gün öyle oldu? Gerçi birsürü motorlu vardı o gün, her gelene sormaya kalksalar o kadar kişi olmazdı heralde.

son zamanlarda gıcıklık yapmıyolar eymirde..

ıssız adamı ben sabaha bıraktım bende gitmiyorum yrn okula, film izliycem, kıskandım :)

jr.

evet. gezi planlarız ama bu hafta buz gibi olacak. yarından itibaren hastalıklara dikkat. artık kışlık gezileri arabalarla yaparız doluşup en dizelinden :)

evet. gezi planlarız ama bu hafta buz gibi olacak. yarından itibaren hastalıklara dikkat. artık kışlık gezileri arabalarla yaparız doluşup en dizelinden :)

Tırtın kralı konustu :cherry:

Perşembe günü bayram bir planınız varmı? bayrakları alıp turlayalımmı ordanda greenparka gecebiliriz cay icer döneriz...

valla film seğretmekten başım ağrıyor. ve daha çok film var seğretmem gereken. bu arada ıssız adımı sinamada seğretmiştim. şimdi birdaha seğrettim. bu yönetmen ÇAĞAN IRMAK nereye dokunacağını çok iyi biliyormuş.

Fatih merhaba...dün optimumumda selende gördüğün ayak izleri bizim yeğene aiit...sildim ama :) bizde oradaydık bakındım ama göremedim...Perşembe için plan var mı? Kaya Otel yapsak mı?

Fatih merhaba...dün optimumumda selende gördüğün ayak izleri bizim yeğene aiit...sildim ama :) bizde oradaydık bakındım ama göremedim...Perşembe için plan var mı? Kaya Otel yapsak mı?

perşembe arkadaşla buluşacağım. belki onu da getirebilirim ama zor gibi. akşam erken çıkarsan hakanların orada buluşalım mı?

Son düzenleme:
Tamam Fatih erken çıkacak olursam ararım...:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 ----------

Arkadaşlar bir arkadaşım Kawasaki Z-750 sini satıyor...araba ile takasada hazır...motor sanırım 2007 model ilgilenenler olursa numarasını verebilirim...
tamam haber bekliyorum.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar