Bak toplarım elemanları bizi oralarda ağırlayamazsan motosikletini yakarız oralarda.:mrgreen:
niye yakıyoz ya el koysak daha iyi olmazmı
Bak toplarım elemanları bizi oralarda ağırlayamazsan motosikletini yakarız oralarda.:mrgreen:
niye yakıyoz ya el koysak daha iyi olmazmı:queen::queen::queen:
El koydumu geri alma ihtimali var yakarsak hiç bir şey yapamaz.:cherry:
buldunuz yine tek başıma beni sallayın bakalım arkamdan
tek tek gelsenize abicimm..seviom ben motorumu![]()
mehmet motor gitti yakcaklar ona göre:wiinkk:.(bende gelcem :cherry:.)....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:22 ----------
katılıyorum sana yakalım...:cat::queen::queen:
ay tamam yakmıyoz:wiinkk:.havalar sogudu ya ısınırız dıye demıstım:cherry:.ha bide yakılan motor senınkımı aaaaaaaa:cherry::cherry:sendemi zelişşşr: :salut: motor sahibi olmakta zor bee
senin yok ya motorun yakarsın tabi..
ay tamam yakmıyoz:wiinkk:.havalar sogudu ya ısınırız dıye demıstım:cherry:.ha bide yakılan motor senınkımı aaaaaaaa:cherry::cherry:
kafayı duvara vurunca aklı başına geldi bak :queen: seni gidi elebaşı seniii :cherry:
Kışın ateşte ne çekilir ama....Doğru şimdi yakmayalım kışın havalar tam soğukken yakarız.:mrgreen:
Kışın ateşte ne çekilir ama....Doğru şimdi yakmayalım kışın havalar tam soğukken yakarız.:mrgreen:
bende kışın motoru koyacak yer bulamıyodum zaten abi..
anlaştık o zaman kışın yakıyoruz :wiinkk: hızımızı alamazsak senin motoruda atarız ateşebaktık yetmiyo, motoru olmayanında kendini atarız
kökten çözüm olur :queen:
güzel bi gündü bi dahaki geziyi bekliyoruz, o kalabalık fotoda sanırım benim otorun üzerinden çekilmişti :queen:
mustafa kaşınma bıcırını çalarım