Malkara Gezi fotoları 25/10/2009

guzel memleketım de guzel bır gezı olmuş maaşallah motorlarda yakıyor yanı ortalığı mubarek hepsi ss çi tekerınız her daim yere duz bassın

Bak bıktırırım:mrgreen:

Abi şakadanda anlamıyosun yaaa :queen: zaten tükanıda taşıyorum çankırıyaa :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------

Bu sırada 29 ekimde kortej var bi hatırlatayım dedimm...Korteje katılıyoruz inşallah..Ben ismimi yazdırdım..Cihanın ve mustafanın ismini göremedim ama..mehmetler orda ama :)

Abi şakadanda anlamıyosun yaaa :queen: zaten tükanıda taşıyorum çankırıyaa :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------

Bu sırada 29 ekimde kortej var bi hatırlatayım dedimm...Korteje katılıyoruz inşallah..Ben ismimi yazdırdım..Cihanın ve mustafanın ismini göremedim ama..mehmetler orda ama :)

Bak bende 5. sıradayım:cat:

abi yaa sen varsın diye gelicem zaten kısmetse inş. Keşke herkes senin kadar duyarlı , çevik olsa abi :) burda sana yazınca msn gibi cevap geliyo walla :) senin msn eklemeye gerek yok :)

yanı yalakalığında bu kadarı olur hani adamı cağırmamış şimdi kendını affttırmeye calışıyor:queen:

yanı yalakalığında bu kadarı olur hani adamı cağırmamış şimdi kendını affttırmeye calışıyor:queen:

Ellemeyin be abicim garibanı.. Çağırdıkları geldimi sanki !! bak fesatlıktan hasta olmuşlar :queen::queen: burasıda tam topic oldu abi hea..keselim bence abi.. nasıl gezimizi beğendinmi? namuslu 444 km. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------

güzel gezi olmuş elinize sağlık :) cihan seni görünce resimlerde şaşırdım ya :)

caner bende seni göremeyince şaşırdım dostumm..aktif adam yoktu piyasada..:)

Ellemeyin be abicim garibanı.. Çağırdıkları geldimi sanki !! bak fesatlıktan hasta olmuşlar :queen::queen: burasıda tam topic oldu abi hea..keselim bence abi.. nasıl gezimizi beğendinmi? namuslu 444 km. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------

caner bende seni göremeyince şaşırdım dostumm..aktif adam yoktu piyasada..:)

:queen::queen: ben biraz ara verdim :) ama yine döneceğim :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar