- Konu Yazar
Arkadaşlar geziniz güzel olmuş. Birdahaki sefere bende geleceğim.ALLAHA EMANET OLUN![]()
bu sözü bi yerden hatırlıyorum
Arkadaşlar geziniz güzel olmuş. Birdahaki sefere bende geleceğim.ALLAHA EMANET OLUN![]()
guzel memleketım de guzel bır gezı olmuş maaşallah motorlarda yakıyor yanı ortalığı mubarek hepsi ss çi tekerınız her daim yere duz bassın
Bende katılırım bir dahaki sefere Zaten mehmetle görüştüm.:cat:
banada haber edin giderkenn abi bende gelirimm:wiinkk:
Len sen dedin ya tekirdağa falan gidiyorum diye asıl sen haber vereceksin kardeşim.:cat:
hmm öylemi oluyo abi :cherry: sen beylikdüzüne gel 50kere, bana ugrama...sonra giderken tekirdağa benide çağır der: ne güzel işmiş yaa :cherry:
Bak bıktırırım:mrgreen:
Abi şakadanda anlamıyosun yaaa :queen: zaten tükanıda taşıyorum çankırıyaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------
Bu sırada 29 ekimde kortej var bi hatırlatayım dedimm...Korteje katılıyoruz inşallah..Ben ismimi yazdırdım..Cihanın ve mustafanın ismini göremedim ama..mehmetler orda ama![]()
Bak bende 5. sıradayım:cat:
abi yaa sen varsın diye gelicem zaten kısmetse inş. Keşke herkes senin kadar duyarlı , çevik olsa abiburda sana yazınca msn gibi cevap geliyo walla
senin msn eklemeye gerek yok
![]()
yanı yalakalığında bu kadarı olur hani adamı cağırmamış şimdi kendını affttırmeye calışıyor:queen:
güzel gezi olmuş elinize sağlıkcihan seni görünce resimlerde şaşırdım ya
![]()
abi yaa sen varsın diye gelicem zaten kısmetse inş. Keşke herkes senin kadar duyarlı , çevik olsa abiburda sana yazınca msn gibi cevap geliyo walla
senin msn eklemeye gerek yok
![]()
Ellemeyin be abicim garibanı.. Çağırdıkları geldimi sanki !! bak fesatlıktan hasta olmuşlar :queen::queen: burasıda tam topic oldu abi hea..keselim bence abi.. nasıl gezimizi beğendinmi? namuslu 444 km.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------
caner bende seni göremeyince şaşırdım dostumm..aktif adam yoktu piyasada..![]()
Tamam Mehmet sana bu son cevabım bir daha cevap yok.:cyclopsan
abi niye üzerine alınıyosun ben sinan abiye dedim yaabak şimdi yine konuşmaya başlar
abi bu sırada bıktırmanı bekliyorum haberin olsun..:cat: