[İstanbul - MT]

Aynen abi Kışın güzelliğide başka ama ah şu doğalgaz faturalarıda olmasa:pr: .Ah nerde o sobalı güzel günler.:cat:

Sobada meşe odunu yakaçaksın, üzerinde ekmek kızartacaksın kestane pişireceksin misgibi kokusu her tarafı sarak.:)
Sobalı günler tamamen hayal oldu :salut:

Sobada fındık kabuğuda yaktınmı sanki kok kömürü gibi ısı da veriyor ah gencliğim ah :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın istanbul,herkese hayırlı işler kazasız keyifli sürüşler dilerim,

uğur ve korkut mesailerinizden yarım gün kestim,tükan kapalı kimse yok mişteriler kapıda kuyruk olmuşlar nirdesinizzzzzzzzz

Günaydın İstanbul ve Tüm Türkiye

uğur ve korkut mesailerinizden yarım gün kestim,tükan kapalı kimse yok mişteriler kapıda kuyruk olmuşlar nirdesinizzzzzzzzz

Verdiğin mağaş ne ki bir de kesmeye kalkıyorsun 15 milyonluk istanbulda bir biz varız zaten bak istifa ederim he :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:22 ----------

iyi akşamlar arkadaşlar.:)

İyi akşamlar ve günaydın :)

Istanbul, günaydın arkadaşlar 34 uf 667 plakalı ybr 250 kırmızı çalındı.arkada shad marka 50lt çanta var gören duyan 0 535 748 99 32 nolu telefona bildirmeleri rica olunur

Günaydın Abi.:rendeer: Haklısın be abi Bir daha olmaz bu sefer maaş ödemesini tam alsak:cat::rendeer:
Günaydın İstanbul ve Tüm Türkiye

Verdiğin mağaş ne ki bir de kesmeye kalkıyorsun 15 milyonluk istanbulda bir biz varız zaten bak istifa ederim he :queen:
Günaydın Uğur abi:rendeer:

İyi akşamlar ve günaydın :)
Günaydın Uğur abi:rendeer:
Istanbul, günaydın arkadaşlar 34 uf 667 plakalı ybr 250 kırmızı çalındı.arkada shad marka 50lt çanta var gören duyan 0 535 748 99 32 nolu telefona bildirmeleri rica olunur

Günaydın Arkadaşım.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi akşamlar istanbul,29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM.

Uğur ve korkut sabah tükanı erken açın,bu sefer affettim,yok kar yağdı,yok trafiğe takıldım yok sular kesikti anlamam o gaddarrrr:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar